Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislányomnak milyen babát vegyek?

Kislányomnak milyen babát vegyek?

Figyelt kérdés
Kislányom egy éves lesz. Szeretnék neki egy bébi babát vásárolni. Azt hittem egyszerű lesz, de nem az. Szerintetek melyik a szép baba? Kapott götzöt, de az hajas, szép, de nem neki való még. Nézegettem baby bornt, de némelyiknek ijesztő a szeme. Milyet vegyek? Segítség!

2012. nov. 4. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
az én kislányom karácsonyra lesz 1 éves, és eszem ágában sincs babát vásárolni neki. Nagyon nem szimpatikusak a mostani babák. Szóval én Mikulásra és karácsonyra is varrok neki rongybabát, találtam szabásmintát is a neten. Varrok hozzá babaruhát és babaágyneműt is.
2012. nov. 4. 15:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Küldenél linket a szabásmintákról?
2012. nov. 4. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én kislányom is Götz babát kapott tavaly, de nem a hajas változatot. (33 cm-es, alvós szemű).

Nem gondoltam, hogy érdekelni fogja, de azóta ez a kedvenc babája, (pedig ezen kívül van még egy pár) és nincs nap, hogy ne játszana vele.

2012. nov. 4. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:

első vagyok, itt keresgélj, ez a legegyszerűbb

[link]

2012. nov. 5. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk bababirodalom van, főként, hogy megvan a kiskonyha, lehet a babákat vendégül látni stb.

simba baba, a zöld ruhás még hiányzik...lehet kicsit sok, de majd minden nap játszik hol egyikkel, hol másikkal, hétvégente meg nagy kipakolás van teadélután :)

[link]

vagy itt a haj nélküli változata

[link]

tiszta rongybaba, nem műanyag az arca, ilyen is van barna hajú

[link]

2012. nov. 5. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!