Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeptemberi keresztelőre 16...

Szeptemberi keresztelőre 16 hónapos kislányomnak milyen lábbelit vegyek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 22:52
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Ezt a ruhát szeretném megvenni neki, ehhez kellene egy lábbeli. Mi a véleményetek a ruháról?

[link]

2010. aug. 5. 22:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Aranyos a ruha :)) Jó lesz nagyon. Én ehhez szeptemberre egy vászoncipőcskét vennék, fehéret, vagy halvány rózsaszínt, inkább a másodikat. Mer lehet, hogy már harisnya is kell majd,és gondolom, az is fehér lesz.
2010. aug. 5. 23:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Mer = mert (bocsi).
2010. aug. 5. 23:03
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is szép kis ruha! :)

Az én lányomnak májusban volt a keresztelője,de elég hideg volt még,így inkább kicsit zártabb cipőt vettem neki,szerintem szeptemberben is célszerű ilyennel készülni,mint egy szandállal...

Valami ilyesmire gondolok: [link]

2010. aug. 5. 23:08
 5/13 A kérdező kommentje:

Milyenek a vászoncipők? Amit tutyinak is nevezünk? Abban viszont nem tud menni, az a gond.

Az a bajom, hogy van egy fehér szandálcipője, amit még a tavasszal kapott. Viszont már kicsi, nem tudom ráadni. Vennék neki újat ebből az alkalomból, csak nincs ötletem, hogy milyet? Szandált vagy szandálcipőt? Teljesen fehéret vagy mintásat?

Köszönöm az ötleteket!

2010. aug. 5. 23:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Kedves Második! Nagyon tetszik a kis cipő, köszönöm! Egy jó ötletet kaptam.
2010. aug. 5. 23:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Aranyos a ruci! Kopogós lakkcipő!?

Lányom 17 hónapos, 22-én lesz a keresztelő. Nagyon szép ruhája lesz neki is, fehér csupa fodor tüll csípke, kosaras mint egy kis menyasszonyi ruha :) Nekünk van hozzá fehér bőr szandink, de lehet veszek egy kopogós cipellőt neki, nem tudom milyen idő lesz.

2010. aug. 5. 23:15
 8/13 anonim ***** válasza:

Neeem, nem tutyira gondoltam. :) Vannak olyanok, aminek bőr a talpa, és az alsó része is az, és felül vászon (szóval olyan elegánska). (első válaszoló).

De a második válaszoló által belinkelt cipő pld. tökéletes. Én azt ráadnám akár fehérben, akár halvány rózsaszínben is ehhez a ruhához.

2010. aug. 5. 23:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Nézd ez pl egy vászoncipő: [link]

Második voltam :)

2010. aug. 5. 23:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Szép-szép az a cipő, csak kicsit drága egy alkalomért. Deichmanbanvannak hasonlók 3-4 ezerért most akciósan!
2010. aug. 5. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!