Szeptemberi keresztelőre 16 hónapos kislányomnak milyen lábbelit vegyek?
Szerintem is szép kis ruha! :)
Az én lányomnak májusban volt a keresztelője,de elég hideg volt még,így inkább kicsit zártabb cipőt vettem neki,szerintem szeptemberben is célszerű ilyennel készülni,mint egy szandállal...
Valami ilyesmire gondolok: [link]
Milyenek a vászoncipők? Amit tutyinak is nevezünk? Abban viszont nem tud menni, az a gond.
Az a bajom, hogy van egy fehér szandálcipője, amit még a tavasszal kapott. Viszont már kicsi, nem tudom ráadni. Vennék neki újat ebből az alkalomból, csak nincs ötletem, hogy milyet? Szandált vagy szandálcipőt? Teljesen fehéret vagy mintásat?
Köszönöm az ötleteket!
Aranyos a ruci! Kopogós lakkcipő!?
Lányom 17 hónapos, 22-én lesz a keresztelő. Nagyon szép ruhája lesz neki is, fehér csupa fodor tüll csípke, kosaras mint egy kis menyasszonyi ruha :) Nekünk van hozzá fehér bőr szandink, de lehet veszek egy kopogós cipellőt neki, nem tudom milyen idő lesz.
Neeem, nem tutyira gondoltam. :) Vannak olyanok, aminek bőr a talpa, és az alsó része is az, és felül vászon (szóval olyan elegánska). (első válaszoló).
De a második válaszoló által belinkelt cipő pld. tökéletes. Én azt ráadnám akár fehérben, akár halvány rózsaszínben is ehhez a ruhához.
Nézd ez pl egy vászoncipő: [link]
Második voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!