Veronika vagy Abigél?
Figyelt kérdés
Nem tudunk dönteni, mindkettő nagyon tetszik (nekem talán a Veronika jobban). Mit gondoltok, melyik szebb név? Melyiket választanád a helyemben?
vezetéknév: Várady
2012. nov. 4. 12:31
11/15 anonim válasza:
Egyértelműen Abigél! Olyan széééép; és még a vez.névhez is passzol.
12/15 anonim válasza:
Veronika, egyébként mindkettő nagyon szép név, Abigél nehezebben becézhető és a Veronikát könnyebb kiejteni a vezetéknévvel.
13/15 anonim válasza:
Én egyértelműen a Veronikára szavazok.
Önmagában, mint keresztnév is sokkal jobban tetszik, és a vezetéknévvel is - számomra - szebb. Az Abigél nekem nem nagyon jön be.
2. keresztnevet nem adnék, mert már nagyon hosszú lenne.
(off: az én vezetéknevem Váradi :-))
14/15 anonim válasza:
Én is a Veronikára szavazok. Szép név, nekem Verának becézve tetszik, de ismerek akik Roni, Veron, Veronka becézéssel használják.
Az Abigél nekem nem tetszik a sokféle, és számomra nem össze illő magánhangzó tartalom miatt.
15/15 anonim válasza:
Személy szerint egyik név sem a kedvencem, de az Abigéltől kifejezetten undorodok. Nem tudom, szerintem szörnyű név, bocsánat. A Veronika az olyan szép úgy hogy Veronika:) Várady Abigél viszont hangzásra jobb, mert sosem jó ha egyformán kezdődik a név, pl. Rácz Róbert, Szabó Szofi... Bár nem rossz hogy Várady Veronika:) A Veronikát válaszd !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!