Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Délutáni tortázás elég lesz?

Délutáni tortázás elég lesz?

Figyelt kérdés

Fiamnak hamarosan születésnapja lesz, nagyon szeretné a kis barátait meghívni egy kis szülinapi zsúrra. Ha ovi után, péntek délután meghívjuk a pajtásokat egy kis tortázásra elegendő lesz, vagy kell ennél több?

Hagyjam őket szabadon játszani, vagy találjak ki valami "tennivalót" ?

Nem szeretnék nagy csinnadrattát, csak 3 gyereket hívnánk. 5 évesek.

2012. okt. 30. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is van torta, de szoktam szendvicseket is készíteni. Szerintem feltalálják magukat majd, és megnézegetik a játékokat, legalábbis nálunk így szokott lenni. Közben zenét szoktak hallgatni, Halász Judit, Alma, néhány mostani, fiatalos zene:)
2012. okt. 30. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Torta, mellé üdítő, pogácsa, vagy szendvics, ropi, kukó

Szülők is lesznek, őket is jó ha van mivel megkínàlni, kávé tea.

2012. okt. 30. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Én kaját és innivalót készítenék össze, a gyerekeknek kiszórnék egy nagy adag játékot, amik vannak otthon, játsszanak, a szülőkkel meg beszélgetnénk az asztalnál a süti és rágnivaló mellé. Mivel szülinapi "zsúr" gondolom, ők is hoznak ezt-azt, az is felkerül az asztalra. Nem nagy ügy tényleg, néhány óra, max. 3-4-ben limitálnám, délután.
2012. okt. 30. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Kislányomhoz is jöttek már, mondjuk nem ovi társak (ovit csak most kezdte), hanem szomszédék gyerekei. Ők is hoztak kaját, de azért én is csináltam ugye tortát, plusz sütöttem sós sütit. Meg üdítő. Bár nálam az üdítő az vmi 100 %-os gyümilé, és a többi anyuka is ilyeneket hozott. Ebben előre megegyeztünk. Feltalálják ám magukat, egy-két órát játszottak, aztán kicsit elfáradtak így beraktunk nekik vmi mesét DVD-n. Jó volt nagyon, nem csináltak felfordulást, meg a többi anyukával mi is így elvoltunk, beszélgettünk meg ilyenek.
2012. okt. 30. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!