Mennyi lesz a táppénzem veszélyeztetettként ha minimál után kapom?
Most gyesen vagyok ezért lenne a minimálból számolva..
Veszélyeztetett terhesként munkámból adódóan táppénzen leszek amint sikerül a baba (remélem már az vagyok)
szóval mennyivel számolhatok?mennyi a N minimál és hány %át kapom majd?
Köszönöm!
2008óta itthon vagyok.
Először veszélyeztetett terhesség majd szülés,gyed,majd közben a gyed lejártaelött jött a kislányom megint gyed,majd kivettem a szabijaim,és most gyesen vagyok 19.e óta.
A könyvelőm azt mondta hogy az a gond azért nem az előző évek átlagát ill a B165ezer után járó táppénzt kapnám mert nem a szabi elött mentem táppénzre..Így ha most sikerül a 3.babó akkor már csak a minimál utáni juttatásokat kapom.
Ezért érdeklődöm mindenhol de mivel ilyen összetett a kérdés sehol nem kapok maximális választ.S mivel el vagyok maradva a minimál fizetések terén is nem igen követtem hogy hogyan változik..így érdeklődök hogy mennyit fogok kapni,,ill mi a minimál bér.Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!