Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van más is, aki nem tudott...

Van más is, aki nem tudott beképzelni magának semmilyen tünetet?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom és hallom, hogy milyen elképesztően be lehet képzelni terhestüneteket.

Számomra ez tényleg furcsa. Mármint nem olyanra gondolok,hogy picit jobban szurkál, vagy feszül a petefészke, hanem amikor valaki pl. kétszer akkorának látja a melleit, meg olyan érzékenynek,hogy sír a melltartótól, aztán kiderül,hogy mégsem terhes!

Mi is terveztük a fiamat, én is jobban figyeltem magam, amikor már élesben voltunk együtt, de nem tudom,hogy ennyire durva tüneteket be tudnék-e képzelni! Szerintem nem!

Ismerősöm pár hete jött,hogy majd leszakad mindene, kétszer akkora a melle, hányingere van egész nap, alig bír dolgozni, biztos terhes. Most ismét összefutottunk és mondta,hogy nem terhes, mert pont két napja jött meg neki, teszt is negatív és minden tünete már eltűnt!

2012. okt. 29. 16:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!