Másnak is rossz napja van ma, vagy csak mi vagyunk ilyen dilisek?
4,5 és 2 évesek a gyerekeim, ma a kisördög bújt beléjük. Délelőtt míg megfőztem az összes válogatott hülyeséget és rosszaságot felsorakoztatták egymás után, módszeresen szétkapták a lakást, felváltva vagy szinkronban visítanak.
Én meg tiszta ideg vagyok tőlük függetlenül is, majd felrobbanok, pedig nincs okom rá.
Jaaaaj legyen már vége ennek a napnak!
Jön a kemény hidegfront, mi is a férjemmel és a kisfiunkkal zizzentek vagyunk ilyenkor.
Ráadásul esik (legalábbis nálunk), még kint sem lehet tombolni egyjót.
Kitartás!
Az enyémek meglepően nyugodtak és kezelhetőek, remélem ez nem csak vihar előtti csend :).
Bár tegnapelőtt volt a migrénem és voltak ők is megvadulva. Már akkor kezdődött a front, és most jön a java!
Látom nem vagyok egyedül! Itt is esik megállás nélkül! De végre sikerült elaltatnom őket, most lesz legalább 1 óra nyugalom. :)
Kitartás mindenkinek!
Miért szavaztátok le a kreativ szekrényes ötletemet? Nagyon jól müködö kis módszer az, dédapám is azt csinálta mégis is ember lettem:D
Ha a férj hisztizik mint egy 5 éves őt is be kell zárni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!