Mennyi pénzből éltek egy gyerekkel?
230 ezer. Albérlet, nincs hitel, 15 hós.
Van, hogy kijövünk, bőven marad 50-60 ezer, de múlt hónapban pl. minden elment, mert bejött a Morphy törvénye és akkor tartalékból vettünk ki 20 ezret.
Ezt most vissza tesszük, de novemberben sem tudunk majd félre rakni, mert megveszem az ajándékokat + téli gumit kell vennünk és bevásárolni a háztartásba, mert sok minden elfogyott.
Ráadásul most nem kis drágulás fog jönni, így akarok venni 1-2 csomaggal pluszban is, ha tudok mindenből!
A férjem 120ezret keres, de ebből 25 ezer elmegy hitelre.
Nekem gyes van, és kiemelt családi, az 48 ezer.
Most kezdtem dolgozni, kb 80-at kapok majd, de bőven el fog férni, mert annyi adósságunk felhalmozódott az elmúlt éveben, gázszámla stb, hogy biztos lesz vagy fél év, mire rendbe jövünk.
Most pl 1200 Ft van a családi kasszában összesen, de valószínű most is mínuszba futunk.
Saját lakásban lakunk, van egy öreg autónk, 20 éves...
Csak reménykedek, h lassan összeszedjük magunkat.
15:27-es vagyok.
200E a bevétel
70E a házhitel
12E telefonszámla
8000E az óvoda
10E az ltp
20E a gáz
6000E a villany
10E a vezetékes+internet
2500 a biztosítás
10E a víz.
Egy gyereknél párom 100 e ft-ot kereset én kb ugyanannyi gyedet.
Ennek 4 éve, majd éhenhaltunk.
Azóta jobb lett a helyzet, bár most várjuk a 3. babát, két gyerek sokkal többe kerül és ahogy nőnek úgyszintén.
Most béreljük a lakást,
lakásbiztosítás,
10 e ft hitel/hó,
rezsi: 50.000ft/hó nyáron
autó nincs
350.000ft a bevételünk jelenleg, de a két gyerek és a 3. baba várása lenullázza a pénzünket.
Igaz nem a kínaiban vásárolunk és a gyerekek és a párom hús, sajt zabálók, + üdítő, rostos, péksüti.....
Szóval nem panaszkodom. Tulajdonképpen jól élünk.
220+családi
Ebből 55 az albérlet + még a rezsi mellé
A benzin meg a telefonszámla sokat visz, és úton van a második baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!