Várnál azért fél évet a gyermekvállalással, hogy a babád NE téli születésű legyen?
Mi 5 évig próbálkoztunk mire sikerült, így fel sem merült bennem, hogy várjunk a megfelelő évszakra.
Amúgy biztosan minden évszakban lehet valami jót találni. Ha téli baba, akkor fél évesen nyáron már mehetsz vele nyaralni, ha nyári, akkor nyáron és ősszel még tudtok vele sokat sétálni, és következő nyárra már menni is tud, talán könnyebb vele, stb.
Ha az első baba könnyen fogant, akkor igen, lehet hogy várnék ezért a kistesóval.
Én ennél különb okból is képes vagyok várni a teherbeeséssel. :)
Nem, mert tisztában vagyok azzal, hogy egy egészséges párnál is elég kicsi az esély arra, hogy rögtön összejön a baba, így ennyire, hónapokra belőni a szülést szerintem elég hülyeség.
Ha választani lehetett volna én is inkább tavaszi/nyári babát szerettem volna, amikor elkezdtünk próbálkozni pont úgy jött ki, hogy ha rögtön összejön, akkor téli baba lesz. Úgy gondoltam úgysem jön össze elsőre, hát tévedtem :)
Kényelmetlen volt télen nagy pocakkal beöltözni, de ez minden, nagyon örülök neki, hogy simán összejött a baba, és végül is az nagyon jó volt, hogy mire nagyobb sétákra lehetett indulni a babával már szép idő volt.
Sosem gondolkodtam ilyeneken.Az ikreim nyáriak,a harmadik téli,és ha úgy döntünk, hogy bevállaljuk a negyediket,aki hurok mellett fogant, ő őszi baba lesz.
Egyenlőre megy az agyalás, higy hogyan tovább....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!