Meddig fertőz a rotavírus? Ha mindkét kisfiam, és mi is elkaptuk, valóban kijön hozzánk az ÁNTSZ?
Szia!
Igen,a húgomék tavasszal fertőződtek meg és kiment az ÁNTSZ és lezárta a házukat!Addig fertőz,amig valaki benne van,sajnos körbe-körbe járja a családot,mig nem gyengül és el nem tűnik!Csúnya fertőzés,az már bizti!Minden héten székletmintát kellett leadni,hogy van e még benne virus,és csak akkor oldották fel a karantént,mikor már nega lett a székletminta eredménye!
Azt megkérdezhetem, hogy merre lakik? Egyébként egy 11 emeletes ház 10. emeletén lakunk, megnézem, ahoy lezárják :) És kaját honnan szerzek? Vadászok az erkélyen a galambokra? A vicc az, hogy ha pl az ember tömegközlekedéssel jön haza a kórházból, végigfertőzi egész Bp-et. De senki nem figyelmeztet semmire.
Sőt bent azt sem tudták megmondani, hogy meddig fertőz.
A kicsinél csináltatott a doki rota gyorstesztet, a nagynál mivel valószínű volt, hogy az, nem. Az egyik nővért megkértem, aki titokban megcsinálta (mert drága) kijött, hogy ő is rotás. De mikor kaptuk a zárót, a doki azt mondta nem az volt.... Szóval ahhoz képest, hogy fertőző betegség elég lazán kezelik. Le a kalappal a személyzet előtt, kedvesek, aranyosak, segítőkészek, de akkora hibák vannak a kórházban, ami szerintem megengedhetetlen. (pl minden kórtermet ugyaazzal a felmosóvízzel mosnak fel... valahogy így szedhettük össze)
Szia!
Komárom-Esztergom megyében laknak!Ők is a kórházban fertőződtek meg!És igen simán lefertőződik vele egy egész ország is,ha valaki egyszer elkapja,nehéz kimenni belőle!Ők,mikor jobban lettek a kislányok saját felelősségre kijöttek a kórházból,mert semmit nem javultak!Otthon diétáztak és hamar átvészelték.Azt mondták,hogy sokat kell szellőztetni a lakást,meg otthon tisztábban lehet tartani a lakást,mint egy kórházat!
Hát ennyi!
Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!