Egy kasszán vagytok Házasságkötés után? érdemes egy közö számlát nyitni ahol a ti pénzetek forog?
én ugy szeretném és elég beteg dolog az hogy a férjem nem akarja. nekem havi 30 ezer van családi gyed összesen februártól több tgyes miatt .alig marad pénzem a hónap végére vagy teljesen 0 (kenyér, felvágott, esetleg ruha a gyerekre nekem,gyógyszerén veszem ha kell) és ugy kell könyörögnöm neki adjon pénzt mert ha baj van el se tudok menni a kórházig
és az ö béréhez képest az én pénzem kaja pénz neki
hogy bezséljek vele hogy végre felfogja?
Utolsó előtti: ez nagyon jó ötlet!
Szóval, ez a "közös kassza" dolog nálunk sincs meg. Kezdetektől fogva igen furán alakultak az anyagiak nálunk is. Sajnos.
Mindkettőnknek van külön számlája. A férjem a csekkeket fizeti (gáz, villany, internet, UPC), amit viszont a folyószámláról vonnak, azt tőlem vonják (víz, Biocom, lakásbizt., közös költség). Mindig ő szokott tankolni az autóba, gyakran ő vásárol be. Viszont én nem látok bele az ő számlájába, ő pedig az enyémbe. Iszonyú érzés, baromira zavar néha.
Az volt a legborzasztóbb, mikor az utóbbi 1 évben csak a havi 37 E Ft-t kaptam (GYes + családi). Utáltam kuncsorogni. Kényes téma ez, de azt sem látom célravezetőnek, ha egyetlen, közös számlánk van. Az nagyon jó ötlet viszont, hogy egy harmadikat nyitunk és bizonyos összeget minden hónapban arra utal mindkettőnk és abból gazdálkodunk.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Elég unalmas, hogy ezt inkább minden nap itt felteszed, mint sem, hogy a férjednek pakolnál már ki és a sarkadra állnál végre...Ezt azzal teszik csak meg, aki hagyja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!