Hol érdemes spermadonornak jelentkezni?
62%-os:
Ez mikor lépett hatályba? Emellett azokat az apákat is elő lehet keresni, akik mindenképp anonimként akartak ebben részt venni?
2004 tol BE NE LUx allamokban csak nevvel cimmel fenykeppel lehet spermadonornak jelentkezni es a gyerek 16 eves koratol kerheti a biologiai apa adatait a kozpontol.
Igy egy oriasi varolista alakult ki a spermara a klinikakon tobb evet is kell varni a paroknak.Vagy marad a meregdraga skandinav speermabank tobb ezer eu/kezeles.De itt is kiadjak keresre a donorok adatait.
Annyira felzaklattál, hogy gyorsan utánanéztem mégegyszer, és jól emlékeztem, hogy semmi belső infót nem adnak meg a donorokról.
Én elkezdtem a programot, és ha most visszalépnék, akkor nagyon sokat kéne visszafizetnem. Szerencsére, ha nem derül ki a személyem, akkor nincs miért visszalépnem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!