A kerekítő könyvek milyenek? Érdemes megrendelni a liberó pontokra?
Figyelt kérdés
Leszoktunk a pelusról és maradtak pontjaim,amiket be szeretnék váltani.2012. szept. 14. 16:13
1/7 anonim válasza:
Szia!
Én most gyűjtöm a pontokat rá. Egy ismerősöm már rendelt tőlük ilyen könyvet, neki tetszett. Azt mondta nagyon jó.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen.És amúgy az egy vagy a kettő az amelyiket érdemesebb?
2012. szept. 14. 16:47
3/7 anonim válasza:
erre nem tudom a pontos választ, de szerintem ezek olyan sorozat könyvek, én először az elsőt rendelem meg, majd később a másodikat. Mekkora a gyerkőcöd?
4/7 A kérdező kommentje:
három éves
2012. szept. 14. 17:57
5/7 anonim válasza:
euros boltban vettem a könyveket, 290.- volt.
inkább megvettem a pontokat meg majd karácsony előtt beváltom, állítólag lesz majd decemberben valami karácsonyi valami... :)
6/7 A kérdező kommentje:
remek,már beváltottam a pontjaimat. :(Na mindegy azért köszönöm.
2012. szept. 16. 18:11
7/7 orion81 válasza:
A kisfiam 2 éves szereti nagyon nézegetni és ha játszunk belőle valamit azt is. Bár boltba venni tényleg olcsóbb. Én az univerel váltottam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!