Ti hany gyereket szeretnetek, es hogyan neveznetek el oket?
Szívem szerint 3 gyermeket szeretnék, ebből már 2 megvan.
Kisfiam Botond, kislányom Villő.
Ha lenne még 1 babám és én egyedül döntenék a nevéről, akkor Bendegúz vagy Sarolta lenne. Ha a férjem döntene, akkor Milán vagy Zsófia, esetleg Petra.
Én kettőt szeretnék,egy kisfiú már van.Ő Kristóf.
Ha még egy fiúcska lesz,Balázsnak hívjuk majd.
Ha kislány Zsófia vagy Dóra.
3 gyereket szeretnék.
2 lányt és 1 fiút.
Lányok : Lara és Dominika
Fiú : Benjamin
31 hkm. :)
Ha fiatalabb lennék, bevállalnék négyet is :)
A korom miatt csak összesen hármat vállalnék be, ebből kettő már meg van. A nevüket a szülőszobában találtuk ki. Ez első János, a második Dénes. A harmadik nevét valószínű, megint csak a szülőszobában találnánk ki.
Én elsőnek lányt szerettem volna, de fiam lett, utána már csak fiút szerettem volna, és be is jött. Harmadiknak is el tudnék viselni még egy fiút :) , de ha lány lenne, se esnék kétségbe, csak vennem kellene egy csomó lányos ruhát.
Egyet szeretnék és mind1, hogy fiú vagy lány e (csak egészséges legyen). Nevekkel gondban vagyok, mert külföldre készülök, de lehet mégis Mo-n maradok. Így mindkét lehetséges opcióra írok példát.
Lány nevek közül nekem az abszolút kedvenc a Kathryn, de nagyon tetszik még a Szófia, Dorottya, Emma.
Fiú nevek közül külföldön a Lucas, itthon Áron, Ákos, Levente és Dániel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!