Hogyan lesz majd a bölcsisség ha majd csak 2 év lesz a gyed/gyes?
Ha pld van egy baba, aki május közepén születik...
azt nem értem, hogy ha májustól indul a bölcsi, mint ahogy az iskola is, akkor oda év közben nem vesznek fel senkit max csak akkor, ha valaki kilép? de erre nem lehet alapozni egy munkát és egy életet...szóval, ha májusban majdan betölti a kettőt, akkor neki már előtte szeptemberben még másfél évesen sem el kell kezdeni a bölcsit? mert májustól a szabi kb kifut június közepéig? és mit csinálok szeptemberig + a beszoktatásig? fel kell mondani a munkahelyemen, mert nincs hova tenni a kicsit? nálunk nincs nagyszülő, aki tud rá vigyázni hetekig....akkoor nem is 2, hanem rövidebb ideig lehet vele majd itthon lenni?
és ha valaki mondjuk november elején születik és akkor tölti a kettőt? akkor ez hogyan alakul? mit csinál a gyerekkel novembertől a következő szeptemberig, amíg kezdődik az ovi?
nem értem ezt az egészet
tud nekem valaki segíteni, hogy átlássam?
"azt nem értem, hogy ha májustól indul a bölcsi, mint ahogy az iskola is!
szeptembert akartam írni:::)) akkortól indul a tanév :))
"és ha valaki mondjuk november elején születik és akkor tölti a kettőt? akkor ez hogyan alakul? mit csinál a gyerekkel novembertől a következő szeptemberig, amíg kezdődik az ovi?"
ja, és ekkor a 2. szülinapot követő szeptemberben még nem is biztos, hogy felveszik oviba, mert nem lesz betöltött 3 éves....akkor 2 éves kora előtt kell kezdeni a bölcsit?
akkor ki maradhat otthon 2 éves koráig úgy, hogy anyuka ne váljon emiatt munkanélkülivé?
A bölcsibe szeptember elején be kell íratkozni és ha csak januárban kezdessz el újra dolgozni, akkor fenttartanak neked egy helyet. Előtt egy hónappal már viheted, mert az elején a beszoktatásnál neked is ott kell lenned. Kérdezz nyugodtan még. Anyu bölcsődében gondozónő. Tudok még segíteni.
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!