Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólna a párotok, ha egy...

Mit szólna a párotok, ha egy napra átadnátok a babát, mondván egész nap az övé, tudja meg milyen, és Ti szabadnaposok vagytok?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy sok férfi azt állítja,nekünk milyen jó dolgunk van,hisz itthon vagyunk,és fogalmuk sincs mennyi figyelem,energia kell ehhez is,és a szépségei mellett vannak nehézségek,amiket nap mint nap meg kell oldani.

Nekem pl jó lenne ha a párom csak annyit tenne,hogy mikor szabadnapos,elvinné az egy éves lányunkat csavarogni,hogy végre egy igazi nagytakarítást csináljak.Szval nem bulizni akarok,csak itthon haladni kicsit.

2009. aug. 8. 06:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk ez soha nem volt probléma.Igaz,hogy én egyik picit sem szoktattam " csak " magamhoz.Akár az apjukkal,akár a nagymamákkal elmentek sírás nélkül.De ha otthon maradtak,akkor sem lógott a gyerek örökké rajtam,nyugodtan tudtam végezni a munkámat.A nagytakarításkor persze én is elküldtem őket otthonról.
2009. aug. 8. 06:34
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Milyen jó is lenne...Én is mindig ezzel nyúzom, hogy vigye el sétálni vagy mit tudom én. Anyatejes babáknál ez azért sokkal nehezebb és persze, hogy jobban össze van nőve az anyjával.8 hónapja nem volt egy szabad délutánom, délelőttöm. Fodrászt is úgy intézem hogy ha 2óránál tovább vagyok hozzák utánam...
2009. aug. 8. 07:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerencsére nálunk nincs ebből baj. A férjem mindig segít a gyerek (és a háztartás) körül. Nálunk ez megbeszélés kérdése volt még az elején. Inkább mindent gyorsan megcsinálunk, és utána együtt tölthetjük a maradék időt. Nem tudod megkérni, hogy segítsen?
2009. aug. 8. 07:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most munkanélküli a férjem, úgyhogy abszolút felesben vagyunk a babával, mindent megosztunk, sőt, ő rengeteg házimunkát csinál, igy akár egy napra is elmehetek, ha éppen úgy adja a helyzet. Eddig nem adta, mert szopott a bébi, és annyi tejet nem tudtam lefejni, de elvben nem lenne lehetetlen, ha már eszik más féléket is :)
2009. aug. 8. 07:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A férjem napi tíz órát dolgozik és hármat utazik.Egy héten egy szabadnapja van.Jóformán alvajáró.Örülök, hogy segít fürdetni.

Egyszer szívesen kipróbálnám, milyen lenne az arca, ha eltöltene egy napot a babával.

Bár én már egy átaludt éjszakának is örülnék.kilenc hónapja nem aludtam egy normálisat.

2009. aug. 8. 08:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjemnek nem lenne kifogása, így is sokat segít. Sőt múltkor már ő ajánlotta fel, hogy aludjak a kisszobában, ő ellátja a picit éjjel. Kisfiam 2 hónapos és még 2* felkel éjjel enni. Férjem azt mondta menjek ki nyugodtan este 9 körül, és ha felébredtem találkozunk. :) Persze nem mentem ki, kényelmesebb gyorsan megszoptatni éjjel is a picit, mint a lefejt tejet adni.

Hagytam már őket magukra fél napra, nem volt semmi baj, bár ilyenkor a pici ugye még szinte eszik meg alszik.

2009. aug. 8. 08:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! SAjna nálunk sok ilyen példa volt, hogy egyedül volt éjjel nappal a lányunkkal, mert kórházba kerültem. Olyan ügyesen rendezte, büszke voltam rá. AZóta tudom, hogy bármikor otthon hagyhatom neki.
2009. aug. 8. 08:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit,teljes mértékig el tudja látni.Volt már hasonló.
2009. aug. 8. 12:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom halál boldog lenne, mert ez azt jelentené, hogy van végre babánk.
2009. aug. 8. 12:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk akkao nem apuka az apuka, amikor ott vagyok én is, mert ha az apa nem úgy csinál valamit , hogy jó legyen a lányomnak mennekülés a mamihoz. Persze ez fordítva is igaz. Ám ha egész nap vele van és én nem vagyok ott elvan vele, bár sokszor fő foglalkozásuk ilyenkir az alvás. És tv nézés. Ezt a kettőt ki nem állhatom. Én már kereken kijelentettem a férjemnek, hogy jó férj de pocsék apa. egyenlőre. De ő mindig azzal indokol, túl pici a gyerek nem tud vele mit csinálni. Amúgy a háztartásba bőven besegít.
2009. aug. 8. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!