Mikortól tekinted "embernek" azt a kis magzatot, a fogantatáskor vagy mikor megszületett?
Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 22:47
3/17 anonim válasza:
Szerintem a fogantatás pillanatától új életről van szó,amit óvni,védeni kell!Nyilván sokan vannak akik a születés pillanatától,de hát attól kerek a világ hogy nem vagyunk egyformák.
4/17 anonim válasza:
2-es vagyok. Kérdező te hogy gondolod?
5/17 anonim válasza:
Főként amióta lerúgja a májamat, a bordáim közé rúg és nem kapok levegőt olyanokor:)
Ez a 30. héttől van így:)
6/17 anonim válasza:
Igazából a fogantatástól, de sajnos meg kellett tapasztalnom, hogy ilyenkor még nagyon sérülékeny az a kis élet (több spontán vetélésem is volt), és a természet rendesen szelektál. Szóval életnek élet, de egyáltalán nem biztos, hogy életképes is...
7/17 anonim válasza:
Természetesen azt illik mondani, hogy a fogantatás pillanatától, de én a kislányom azóta tartom "embernek", amikor először éreztem a magzatmozgást. Valahogy akkor lett valóságos az egész terhesség, akkor éreztem először úgy, hogy egy kis ember fejlődik bennem.
8/17 anonim válasza:
amikortól érzem a mozgását :)
addig egy "lehetőség" arra hogy egy szuper valaki legyen belőle :)
9/17 A kérdező kommentje:
Fogantatás...
2012. okt. 15. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!