Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kérlek, nézzétek meg ezt a 3...

Kérlek, nézzétek meg ezt a 3 autósülést! Szerintetek melyik a jobb? Esetleg, ami szerintetek jobb?

Figyelt kérdés

Renolux: [link]

Graco: [link]

Giordani: [link]

És a Britax tényleg ennyire szuper? [link]

(Isofix nincs, és nem tudok kiadni érte 100.000.- Ft-ot.)

2012. okt. 15. 14:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

itt egy törésteszt:

[link]

A Cam,és Chicco is jó árban van.

2012. okt. 15. 14:48
 2/11 anonim ***** válasza:

Graco a legjobb ezek közül. Ami még elég jó:

[link] Nekünk Bellelli Leonardo ülésünk van, nagyon meg vagyok elégedve vele, azt hiszem, Magyarországon már nem lehet kapni.

2012. okt. 15. 14:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de Brendonos teszttel semmire sem megyek, már néztem.
2012. okt. 15. 14:52
 4/11 A kérdező kommentje:

Én is néztem a Bellellit, és sajna nem kapható :(

Nem tudom, egy 0-25 kg-os ülés nem túl nagy egy 5 hónapos átlagos méretű gyereknek?

2012. okt. 15. 14:54
 5/11 anonim ***** válasza:
mindenkeppen torestesztes ulest vegyetek ha a biztonsag szamit nektek. ADAC toresteszt a legjobb.
2012. okt. 15. 14:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát a Britax (Römer) egy felső kategóriás ülés, nyilván ezt tükrözi az ára is, a többi, amit írtál max. középkategriás, én egyiket sem venném meg, de ha muszáj lenne dönteni, akkor Graco, már csak azért is, mert én amikor megvettük az ülést, ADAC teszteket néztem, és mintha lett volna olyan Graco ülés, amit egyáltalán teszteltek, de nem tudom milyen lett az eredménye...

Egyébként a Britax nagyon jó, én is aközött és a Concord Ultimax között hezitáltam, végül a dönthetőség szöge miatt a Concord nyert nálam...

Szerintem még nézz szét, ebben az árkategóriában is vannak még....

2012. okt. 15. 14:58
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Netről semmiképp ne rendelj szerintem, mert én mikor 6 hónapos volt a fiam mentünk el 0-18-as ülést venni, én először az Espirot néztem ki, de beleültettem, és elkezdett sírni fészkelődni, majd beletettem a Belleli Leonardoba és mosolygott. Így a mellett döntöttem. Csak azért írtam, mert lehet amit te kinézel nem lesz neki kényelmes, és onnantól kín szenvedés lesz az utazás. Nekem a amai napig ímád benne lenni, pedig 2,5 éves. Pont pár napja voltam nézni neki nagyobb ülést,mert ebbe kabátba már alíg bírom bekötni, de amit kinéztem a neten élőben nem tetszett. a 0-25 nem éri már megvenni, viszont azok még dönthetőek , a többi nem. Arra meg nekem nincs pénzem, hogy 100ezerét vegyek neki ülést.

Nagyon sajnálom, hogy nem lehet már kapni a Belellit, mert az egyel nagyobb kategóriája most tökéletes lenne :-( .

2012. okt. 15. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
Újra második vagyok! Tényleg igaza van az egyik hozzászólónak, hogy mindenképpen úgy vegyetek ülést, hogy belepróbálod a gyereket. Pesten a Babaszafariban rengeteg ülés van, nagyon segítőkészek az eladók. Ha teheted, akkor oda menjetek el.
2012. okt. 15. 22:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem vennék ilyen ülést még 5 hónaposnak, ilyenbe akkor érdemes tenni, amikor már stabilan tud ülni.
2012. okt. 18. 09:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Kénytelen vagyok lecserélni a hordozót, mert már úgy kell belegyömöszölni, az overállban meg végképp nem fér bele...
2012. okt. 18. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!