Kérlek, nézzétek meg ezt a 3 autósülést! Szerintetek melyik a jobb? Esetleg, ami szerintetek jobb?
Renolux: [link]
Graco: [link]
Giordani: [link]
És a Britax tényleg ennyire szuper? [link]
(Isofix nincs, és nem tudok kiadni érte 100.000.- Ft-ot.)
Graco a legjobb ezek közül. Ami még elég jó:
[link] Nekünk Bellelli Leonardo ülésünk van, nagyon meg vagyok elégedve vele, azt hiszem, Magyarországon már nem lehet kapni.
Én is néztem a Bellellit, és sajna nem kapható :(
Nem tudom, egy 0-25 kg-os ülés nem túl nagy egy 5 hónapos átlagos méretű gyereknek?
Hát a Britax (Römer) egy felső kategóriás ülés, nyilván ezt tükrözi az ára is, a többi, amit írtál max. középkategriás, én egyiket sem venném meg, de ha muszáj lenne dönteni, akkor Graco, már csak azért is, mert én amikor megvettük az ülést, ADAC teszteket néztem, és mintha lett volna olyan Graco ülés, amit egyáltalán teszteltek, de nem tudom milyen lett az eredménye...
Egyébként a Britax nagyon jó, én is aközött és a Concord Ultimax között hezitáltam, végül a dönthetőség szöge miatt a Concord nyert nálam...
Szerintem még nézz szét, ebben az árkategóriában is vannak még....
Szia!
Netről semmiképp ne rendelj szerintem, mert én mikor 6 hónapos volt a fiam mentünk el 0-18-as ülést venni, én először az Espirot néztem ki, de beleültettem, és elkezdett sírni fészkelődni, majd beletettem a Belleli Leonardoba és mosolygott. Így a mellett döntöttem. Csak azért írtam, mert lehet amit te kinézel nem lesz neki kényelmes, és onnantól kín szenvedés lesz az utazás. Nekem a amai napig ímád benne lenni, pedig 2,5 éves. Pont pár napja voltam nézni neki nagyobb ülést,mert ebbe kabátba már alíg bírom bekötni, de amit kinéztem a neten élőben nem tetszett. a 0-25 nem éri már megvenni, viszont azok még dönthetőek , a többi nem. Arra meg nekem nincs pénzem, hogy 100ezerét vegyek neki ülést.
Nagyon sajnálom, hogy nem lehet már kapni a Belellit, mert az egyel nagyobb kategóriája most tökéletes lenne :-( .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!