Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoktátok alkalmazni a "Super...

Szoktátok alkalmazni a "Super Nanny"-féle (Szuper Dadus) módszereket?

Figyelt kérdés
Először kicsit szkeptikus voltam, se elkezdtük a párommal a módszereit használni a 8 hónapos lányom altatásánál, és eddig bevállt:)
2009. aug. 7. 08:01
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Ezek egyáltalán nem új módszerek és nem a szuper dadus találta fel őket. Csak míg korábban ezek nem voltak ennyire közismertek (csak az ismerte őket, aki ilyen irányban tanult). Tényleg hatásosak, de semmi csoda nincs bennük.
2009. aug. 7. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
off: hol lehetne megnézni hogy mi is ez? Erről még nem hallottam...de érdekelne!
2009. aug. 7. 15:59
 3/6 A kérdező kommentje:
A viasat 3-on volt műsoron, most a discovery travel&livingen lesz hamarosan.Nem tudom, hogy voltak vagy sem a módszerek, én most ismertem meg, ezért nem kell lehurrogni!
2009. aug. 7. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tényleg jók a módszerei, én is kipróbáltam 1-2-t. A lányomat semmi bolti játék nem érdekli (2 éves), ezért tőle "loptam" ötleteket. Egyébként lehet, hogy mi is rájönnénk ezekre a módszerekre vagy egy részére, dehát hirtelen kinek jut az eszébe ilyen? Szerintem jó. :)

2009. aug. 7. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a két éves fiamon gyakran alkalmazom az ilyen büntetéses módszereket, és be is vállnak, ha valamit nem szabad, akkor elég miatta egyszer kétszer megbüntetni, és többet nem csinálja.
2009. aug. 7. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én találtam egy nagyon jó kis oldalt a témában! Igaz, hogy még elég újnak tűnik, de minden nap felkerül valami új dolog! Szerintem érdemes regisztrálni is, mert akkor még több cikket tudtok elolvasni, nézzétek meg!

[link]

2009. okt. 10. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!