Szoktátok alkalmazni a "Super Nanny"-féle (Szuper Dadus) módszereket?
Figyelt kérdés
Először kicsit szkeptikus voltam, se elkezdtük a párommal a módszereit használni a 8 hónapos lányom altatásánál, és eddig bevállt:)2009. aug. 7. 08:01
1/6 anonim válasza:
Ezek egyáltalán nem új módszerek és nem a szuper dadus találta fel őket. Csak míg korábban ezek nem voltak ennyire közismertek (csak az ismerte őket, aki ilyen irányban tanult). Tényleg hatásosak, de semmi csoda nincs bennük.
2/6 anonim válasza:
off: hol lehetne megnézni hogy mi is ez? Erről még nem hallottam...de érdekelne!
3/6 A kérdező kommentje:
A viasat 3-on volt műsoron, most a discovery travel&livingen lesz hamarosan.Nem tudom, hogy voltak vagy sem a módszerek, én most ismertem meg, ezért nem kell lehurrogni!
2009. aug. 7. 16:02
4/6 anonim válasza:
Szia!
Tényleg jók a módszerei, én is kipróbáltam 1-2-t. A lányomat semmi bolti játék nem érdekli (2 éves), ezért tőle "loptam" ötleteket. Egyébként lehet, hogy mi is rájönnénk ezekre a módszerekre vagy egy részére, dehát hirtelen kinek jut az eszébe ilyen? Szerintem jó. :)
5/6 anonim válasza:
Én a két éves fiamon gyakran alkalmazom az ilyen büntetéses módszereket, és be is vállnak, ha valamit nem szabad, akkor elég miatta egyszer kétszer megbüntetni, és többet nem csinálja.
6/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Én találtam egy nagyon jó kis oldalt a témában! Igaz, hogy még elég újnak tűnik, de minden nap felkerül valami új dolog! Szerintem érdemes regisztrálni is, mert akkor még több cikket tudtok elolvasni, nézzétek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!