Melyik nevet adjuk a kislányunknak?
Figyelt kérdés
Nem tudunk dönteni a 4 név közül a párommal!A nevek:Réka,,Lara,Gréta vagy Rebeka2009. aug. 6. 22:31
11/22 anonim válasza:
Szerintem legyen inkább Sára, nekem az a kedvencem ;) na jó, ha szavazni kell, akkor Réka :) M.
12/22 anonim válasza:
Nekem nagyon tettszik a Lara név,csak Én is a Lara Croft miatt nem adtam azt a lányomnak,így lett Laura,és azt lehet Larának becézni... :)
15/22 anonim válasza:
Réka, vagy Gréta.
a lányom Lilien :)
16/22 anonim válasza:
Rebeka vagy Gréta mivel én is Rebeka vagyok de a Gréta inkább mivel kedvenc unokahugicám is Gréta vagyis Gréti és imádni való kicsi csajszi igaz még csak 10 hónapos
17/22 anonim válasza:
Az én kislányomat is Larának fogják hívni és nekem eddig Lara Crift eszembe sem jutott! Mindenki azt mondta igazán szép név de ez ízlés kérdése! Nekem a Gréta is tetszik,gyerekkoromban pedig mindig Réka szerettem volna lenni!!
De a Lara az ami most nagyon tetszik!! :))
29+4 hetes pocakos
18/22 anonim válasza:
Az én kislányomat is Larának fogják hívni és nekem eddig Lara Croft eszembe sem jutott! Mindenki azt mondta igazán szép név de ez ízlés kérdése! Nekem a Gréta is tetszik,gyerekkoromban pedig mindig Réka szerettem volna lenni!!
De a Lara az ami most nagyon tetszik!! :))
29+4 hetes pocakos
19/22 anonim válasza:
Lara nem tetszik, a másik 3 igen. Talán Grétából nincs olyan sok, mint Rékából vagy Rebekából.
20/22 anonim válasza:
A REBEKA is nagyon aranyos. Nézd meg a www.astronet.hu-n, van egy számmisztikai rész. Beütöd a teljes nevet és elolvashatod a jellemzőket. Nagyon jó! Próbáld ki! Segíteni fog a választásban-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!