Melyik nevet adjuk a kislányunknak?
Figyelt kérdés
Nem tudunk dönteni a 4 név közül a párommal!A nevek:Réka,,Lara,Gréta vagy Rebeka2009. aug. 6. 22:31
2/22 anonim válasza:
szerintem ezek ritka csúnya nevek:S de még a Réka elviselhető.
3/22 anonim válasza:
Nekem Gréta a 2-ik kislányom úgyhogy én arra szavazok,de a Lara is tetszik.A Rebeka nekem nem jön be,a Rékát meg lehet csófolni békának az meg azért nem.
4/22 anonim válasza:
Gréta a Gréti olyan aranyos becézés :) én is majdnem az lettem csak nem passzolt a vezetéknévhez
így Ágnes lettem :D
5/22 anonim válasza:
Lara jó, csak lara croft jut róla eszembe. hátha mire felnő már nem fogják tudni, ki volt az.:)
8/22 anonim válasza:
Én a Grétát választanám,a lányomat is Grétának szerettem volna, hogy hívják, de a férjemnek nem teccett, nekem gyerekkorom óta az álmom, hogy a lányom Grétának hívják.:)Nah majd ha a második babánkat várjuk, akkor valahogy rábeszélem ha lány lesz.Egyébként a kislányom Vanda, ezt a nevet is nagyon szeretjük.:)
9/22 anonim válasza:
nekem a Lara kivételével mind tetszik, és a nevekhez kapcsolt személyek is mind pozitívak. szép nevek
38h
10/22 anonim válasza:
ja ismerek egy kislányt, aki a tanítványom Tóth Rebeka Rékának hívják, vörös göndör haja van, elragadó kislány, nem csak a külseje, de egyéb képességei és belső tulajdonságai alapján is, gyönyörű, intelligens és stílusos.
38h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!