Egyrészes overáll, vagy kantáros naci+kabát. Melyiket könnyebb felvenni? Melyik praktikusabb az oviban, amikor kimennek az udvarra?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 14:58
1/4 anonim válasza:
Mindenképpen 2részes, szerintem.
2/4 anonim válasza:
oviban egyedül sztem sokkal egyszerűbb a két részes. Tavaly vettem a fiamnak egy vastagon bélelt orkán nacit, semmi kantár, csak gumis, tök jó volt, könnyen fel tudta venni. Jó lenne, ha idén is be tudnék szerezni olyat.
3/4 anonim válasza:
Nálunk elvileg az egybe ruhát kérik, mert azt szerintük könnyebb feladni.
MI rengeteget örököltünk, csak két részeset, így én nem vettem csak a "kedvükért" egybe részeset.
Amúgy meg a két részes a praktikusabb, ha bementek üzletbe, bárhová ahol meleg van, csak a felsőt lekapod róla. Meg ha a nadrág koszos lesz, elég azt kimosni stb.
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem megy bele a hó a kabát alá? Megfogja a naci?
2012. okt. 12. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!