Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem pisil az oviba, se sehol...

Nem pisil az oviba, se sehol csak itthon, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem hajlandó kiscsoportos kisfiam sehol, az oviba se meg nagyszülőnél sem pisilni, inkább bármeddig vissza tartja.Attól félünk hogy tönkre megy így a veséje.Volt más is így?

Hogy lehetne rávenni hogy az oviba is pisiljen?

Tegnap is arra értem be hogy már a kapuba hallotam hogy üvölt a gyerekem, mert a dadus vitte őt pisilni mert már be volt keményedve a hasa, de nem hajlandó.

2012. okt. 11. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Beszél már? Kérdezd meg, miért nem pisil, lehet, hogy ő ráülne a vécére, vagy inkább állva pisilne.
2012. okt. 11. 09:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem beszél.(mond sok szót, de még nem kerek mondatok, nem mindig tudja kifejezni magát)

Viszont azt tudom hogy nem ezzel van a baj, hogy ülve vagy épp állva.

Tegnap ugye pont a wc-n volt a dadussal amikor megérkeztem és kiment a dadus mondta próbáljam meg én pisiltetni, hátha.De nem volt hajlandó se ülve, se állva csak üvöltött hogy húzzam fel a nadrágját.

Itthon bilizik.Mondta a dadus hogy vigyem be a bilijét, háta abba fog pisilni.

De amikor nagymamánál vagyunk és viszem a saját bilijét abba se hajlandó, nem hiszem hogy ez az oviba másképp lenne.Majd ma kiderül.

De ha abba se pisil, akkor teljesen tanácstalan vagyok hogy hogy lehetne elérni hogy ott is pisiljen.

2012. okt. 11. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Valami nagyon erős gát van a kicsiben.Nem történ valami "törés" az életében?Otthon mindig ment a pisilés simán?
2012. okt. 11. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:

A fiammal volt olyan, hogy ha sokszor kérdezgettem tőle, hogy kell-e pisilni, mert aggódtam, hogy nehogy bepisiljen, akkor visszatartotta. Aztán már úgy voltam vele, hogy ha becsorog, akkor becsorog. Aztán végül mindig szólt magától. Lehet, hogy van benne egy kis dac. Utcán sem pisil?

Lehet játékosan is. Pl az óvónéni dob a wc-be egy papirgalacsint, és neki el kell találni pisilés közben...

2012. okt. 11. 10:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.itthon semmi gond nincs és lênyegében nem is volt soha gond se a pisivel, se a kakival.későn lett szobatiszta. Most nyáron 3 és fél êvesen, de egyik naprol a másikra szó szerint.utcán sem pisil
2012. okt. 11. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!