Lisztérzékenységnél mennyire megbízható a vérteszt?
Figyelt kérdés
Előfordulhat olyan, hogy a vérteszt negatív és mégis lisztérzékeny valaki vagy ez kizárt?2012. okt. 10. 21:17
11/13 anonim válasza:
Azért a Danone –al vigyázz, nem mindegyik gluténmentes, mindig olvasd el az összetevőket!
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 5 éves a kislányom.Május óta szenvedünk.Kezdték tej, tojás, szójamentes diétával.Ennek ellenére is nagyon csúnya kiütései voltak, dagadások, ödémák.Utána jött a szigorú allergiás diéta, amit egyesével kellett volna bővíteni, de hiába próbáltuk bővíteni mindenre kiütésekkel reagált. A pulykahús, rizs, krumpli, répa megy már jó ideje, amit még elég jól visel a szervezete, ezektől csak 1-2 kiütés van max.Csak most ott tartunk, hogy legyengült a sok diétától, tiszta karikás a szeme.Már többször hányt és az utóbbi időben nagyon sokszor van hasmenése.Megoldás egyenlőre nincs az orvosok csak tippelgetnek jobbra-balra mi lehet a gond.Ezért nagyon gyanús nekem a lisztérzékenység, mert lisztet szinte folyamatosan kap.Ennyi diétától már rég jobban kellene lennie.
2012. okt. 14. 12:26
13/13 anonim válasza:
Vond meg a lisztet! Nekem állandó hasmenésem volt, azzal jöttek, hogy egyek banánt, almát meg kekszet :S Nem szűnt meg. Kiderült, lisztérzékeny vagyok... Én is folyton ettem egy kis piritóst, kekszet, merthogy az nem árthat. Ekcémám is volt évekig, kiütéseim is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!