Mit csináljak? Van egy anyuka ismerősöm, akinek a lánya pár hónappal fiatalabb az én lányomtól, így a lányom kinőtt ruhái jók lennének rá?
Véleményem szerint nagyon jól állnak anyagilag, gyönyörű házuk van, milliós konyhabútor stb....egy alkalommal megemlítette nekem, ha a lányom kinőtte a ruhákat, akkor nem adnám oda nekik, hogy erre ne kelljen pénzt költeni? Mondtam, hogy de majd igen, én ezt automatikusan rávágtam. Én egyébként nagyon szeretek adni, csak megmondom őszintén szívem szerint olyan gyerekeknek szeretném adni, akik tényleg erre rá vannak szorulva.
Jelenleg azóta nem jött fel a téma, egyszer még mondta, ha lesznek kinőtt cipők, csizmák, azokat is elfogadja.
Megígértem sajnos amit azóta megbántam, mit tegyek?
Én nem ködösítenék.
Ha tényleg van olyan anyuka, akinek szüksége van a ruhákra, akkor add oda neki, és ennek az anyukának, akinek megígérted mondd meg őszintén, hogy nagyon sajnálod, de megsajnáltad ezt az édesanyát, és úgy érezted, neki nagyobb szüksége volt a ruhákra.
Ha normális, akkor azt fogja mondani, hogy igen persze, de rendes vagy,....
Figyelj, a kamuzás az ilyen esetben sértődéshez vezethet, ha fontos a barátság, akkor legyél őszinte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!