Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Van egy anyuka...

Mit csináljak? Van egy anyuka ismerősöm, akinek a lánya pár hónappal fiatalabb az én lányomtól, így a lányom kinőtt ruhái jók lennének rá?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint nagyon jól állnak anyagilag, gyönyörű házuk van, milliós konyhabútor stb....egy alkalommal megemlítette nekem, ha a lányom kinőtte a ruhákat, akkor nem adnám oda nekik, hogy erre ne kelljen pénzt költeni? Mondtam, hogy de majd igen, én ezt automatikusan rávágtam. Én egyébként nagyon szeretek adni, csak megmondom őszintén szívem szerint olyan gyerekeknek szeretném adni, akik tényleg erre rá vannak szorulva.

Jelenleg azóta nem jött fel a téma, egyszer még mondta, ha lesznek kinőtt cipők, csizmák, azokat is elfogadja.

Megígértem sajnos amit azóta megbántam, mit tegyek?

2012. okt. 10. 14:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Hát azért ha annyira nem vagytok jóban, hogy nem is voltál bent nála, akkor nem tudom, hogy mi alapján "várja el" a ruhákat. Mi rendszeresen öröklünk, de ott nagyon közeli a kapcsolat!
2012. okt. 10. 14:47
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Én meg a mellett vagyok, hogy mindig megnézem kinek adom. Adtam igazi rászoruló családnak. A szívem szakadt meg,amikor láttam,hogy két nap múlva hogy néz ki a ruha, amire az én lánykám vigyázott. Szóval vagy csere-bere keretein belül adom oda, vagy olyannak, aki tudom, hogy örül neki és vigyáz rá.
2012. okt. 10. 14:50
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Az jó ötlet a kibúvóra, hogy te is pénzzé teszed, így jelzed azt is felé, hogy neked sem ingyen hulltak az öledbe a ruhák.A sógornőm is benyújtotta az igényét a kis ruhákra, játékokra. Le se izél bennünket, 3 év alatt még egy csomag pelenkát sem kaptunk tőle, de most, hogy gyermeket vár, természetesnek venné, hogy megy a csomag nekik. Mi is azt mondtuk a párommal - mert ő is egyet ért velem - hogy a picire való dolgokat elvittük bababizományiba, s ezután is ezt tesszük.
2012. okt. 10. 14:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a további válaszokat! Tényleg, ez nagyon jó ötlet, mert tudja, hogy én is a teszveszről vásárolok a gyerekeknek a ruhákat!
2012. okt. 10. 15:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, csak közben véletlenül elküldtem.... Mivel én is onnan vásárolok használt ruhákat, így tényleg mondhatom, hogy ott szeretném eladni!
2012. okt. 10. 15:03
 16/16 anonim ***** válasza:
34%

Én nem ködösítenék.

Ha tényleg van olyan anyuka, akinek szüksége van a ruhákra, akkor add oda neki, és ennek az anyukának, akinek megígérted mondd meg őszintén, hogy nagyon sajnálod, de megsajnáltad ezt az édesanyát, és úgy érezted, neki nagyobb szüksége volt a ruhákra.

Ha normális, akkor azt fogja mondani, hogy igen persze, de rendes vagy,....

Figyelj, a kamuzás az ilyen esetben sértődéshez vezethet, ha fontos a barátság, akkor legyél őszinte!

2012. okt. 11. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!