Szülés ill. szoptatás után használt valaki Alli, Herbafast, vagy hasonló csodaszert?
vagy egyáltalán ki mitől,hogyan tudott megszabadulni a + 3-4-5kilótól?Most próbálok egy leveskúrát,t.diétát(gastroyal) de ehetetlen.A dvdre való tornázást 4 nap után abbahagytam,egyszerűen nem az én műfajom :( és napok óta szinte alig eszem,de semmi nem akar lemenni,sőt.tippek...
már 9hónapja szültem,és az a maradék 4-5kiló egyszerűen nem megy le a hasamról...
Szia!
A csodaszerek sajnos nem segítenek. Csaka diéta és a sport ötvözete használ. A kilók könnyen jönnek, de rohadt nehezen mennek le. 3-5 kilótól kb. egy hónap alatt tudsz megszabadulni. Kitartónak kell lenni hozzá! Szedd össze az akaraterőd, és diétázz, mozogj.
Gondolj bele nekem 15 kiló feleslegem maradt. Ebből már 4 lement. Úgyhogy még durván 3 hónapig kell diétáznom. Már másfél hónapja küzdök, hát nem könnyű!
Most is répát rágcsálok:)
Sok sikert!
Szia!Nem leszek népszerű....:( Nem csodaszer,vényköteles gyógyszer az éhségérzet csökkentésére,illetve az anyagcsere gyorsítására.Reductil a neve,talán már hallottál róla.Rajtam nagyon sok felesleg maradt,a testmozgás egyelőre megviseli az izületeimet.Remélem az első 5-10 kiló leadása után elkezdhetek végre tornázni,bár tény,hogy én sem szeretem...de muszáj lesz.
Abban biztos vagyok,hogy valamilyen típusú edzés,testmozgás nélkül sokkal nehezebb és hosszadalmasabb fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!