Mit csináltok a menstruáció előtti idegbetegséggel? Hogy próbáltok úrrá lenni rajta és mennyire sikerül?
Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 17:42
1/7 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, ki idegbeteg mensi előtt?
2/7 anonim válasza:
Pl. én az vagyok. Próbálj MagneB6-ot szedni vagy valamilyen nyugtató teát, pl. citromfű. Mást nem tudok tanácsolni. Én várom, hogy megjöjjön és akkor elmúlik. Kb. 1 héttel előtte már kezdődik:(
3/7 anonim válasza:
Én is idegroncs vagyok mensi előtt. Már gondoltam rá, hogy magne B6 feminát kéne szednem, de nem tudom, hogy az tényleg használ-e. Ha valakinek van tapasztalata, leírhatná. :)
Egyébként nem tudom ki, hogy van vele, de az én férjem egyáltalán nem tolerálja ezt az időszakot. :) Mindig megkapom, hogy már megint milyen idegbeteg vagyok. Hiába mondom, hogy meg fog jönni, pont lesz@rja.
De azért vannak sikerélményeim is: van, hogy az idegeim pattanásig feszülnek valami miatt, én mégis higgadtnak látszom. Ez főleg akkor van, ha a kisfiamról van szó. Vele szeretnék a legkevésbé idegbeteg lenni!
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen lehet a magneb6 femina,én sokallom az árát őszintén szólva. EGyébként már rajtam is észrevehető 1 héttel előtte, most kb. 1 nappal vagyok előtte és kész idegbeteg vagyok... utálom..
2012. okt. 8. 07:23
5/7 anonim válasza:
Én Magnerotot szedek kettesével. Van, hogy naponta kétszer kettőt. Nekem sokat használ.
6/7 anonim válasza:
Semmit. Bőgök mindenféle hülyeségért, de legalább tudom, hogy "ezért" van
7/7 Atropa Belladonna válasza:
általában csak a szöges nyakörv, és a láncok segítenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!