Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ausztria- Családi Pótlék...

Ausztria- Családi Pótlék igénylés E411ben segítség?

Figyelt kérdés

Totál sötétség az egész, pedig úgy érzem, nem vagyok elveszett ezen ügyek intézésében, illetve a helyi Finanzamtnál is van segítségem, mégis úgy gondolom, elbeszélünk egymás mellett.

Valaki szájbarágósan el tudná mondani, mit, hova, mikor?

E401- oké, önkormányzat.

E 411- "A" részét kitölteni, az 5. pontban lepecsételtetni az osztrák hatósággal. Utána? boríték, és a MÁK- Győrhöz???

Illetve az e411-en 1-pont én, 2. pont férjem, 3. pont gyerek?????

2012. okt. 7. 13:26
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok, csak leírom a tapasztalataimat. Első évben (tavaly- tavalyelőttre igényelve) megkaptuk az igényünket, előző évre teljesen, sőt, utána 2 havonta utaltak. Igaz, nem mentünk ezzel túl sokra, mert januárban adtuk be az igényt, szeptemberben utaltak, majd utána októberben és decemberben. Év vége felé a Finanzamt automatikusan küldte a hosszabításhoz az igénylő papírokat. Semmivel sem egyszerűbb, mert ugyanúgy megkaptuk a MÁK-tól április elején az igényt, hogy nyújtsunk be jogviszonyigazolást. Igaz, ezt a részt totál nem értem..... Kíváncsi leszek, ezek után mikor kerül utalásra az összeg. A Finanzamtnak amúgy ugyanúgy E401-re, munkahelyi igazolásra, óvodalátogatásira, E9-esre volt szüksége. Remélem tudtam segíteni! Mindenkinek jó ügyintézést!
2014. ápr. 29. 08:50
 22/22 anonim válasza:
2017. febr. 16. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!