Mivel lepjem meg a férjem évfordulónkon?
2 hét múlva évfordulónk lesz a párommal. valami különlegessel szeretném meglepni. sajnos sok pénzt nem tudok ráfordítani, de valami igazán ötletes dolog kéne.
gondoltam, hogy valahova elmehetnénk, de a 4,5 hós babát sem akarom itthonhagyni sokat.
Én jól megleptem apát a 10. évfordulónkon, aznap született a második kisfiúnk! :)
És, ha nem mentek el otthonról, hanem megleped valamivel? Pl az én párom imádja a madártejet. Vagy valami finom sütit készítesz neki?
Az én férjem imádja a somlói galuskát. Mivel nekünk sincs most túl sok pénzünk (1. babánkat várjuk), ezért csináltam neki egy nagyon nagy tállal és raktam bele egy kettes számú gyertyát. Hamar készen volt és olcsó is. És nem is tudott róla. Mire kijött a fürdőből, a nappaliban égett a nagy adag tetején a gyertya!
Üdv: 35 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!