Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem eszik a gyerek? Kukk ide!

Nem eszik a gyerek? Kukk ide!

Figyelt kérdés
[link]
2012. okt. 3. 21:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs gyerekem de ezek nagyon ötletesek! Pláne a pandás tetszik nagyon :) De az összes nagyon jó! Köszi hogy megosztottad :)
2012. okt. 3. 21:25
 2/12 anonim ***** válasza:
27%

Ez egy ostobaság. Ha egy gyereket nem szoktattak rá időben, hogy egyék rendesen, akkor az ilyen díszes kajákat sem fogja megenni. Arról nem is érdemes beszélni, hogy kinek van ideje naponta háromszor legalább ennyit pepecselni az étellel.

Az unokahúgommal csináltak ilyen cirkuszt. Leette a díszek közül, ami tetszett neki, a többit pedig vagy eltolta magától, vagy ledobta a földre. Nem lett jó evő soha.

2012. okt. 3. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Ötletes és aranyos, szülinapi zsúrra, rendkívüli eseményre el tudom őket képzelni, főleg a gyümölcsökből, zöldségekből kirakott tálakat, vagy a szendvicskreációkat, a malackasütit. :)

De azért valljuk be, sokszor sok anyuka gondban van a napi főzéssel, ételkészítéssel, legtöbbször a "gyorsan finomat" elv érvényesül, kinek van ideje ezekkel nap, mint nap bajlódni?!

Részemről nem hiszem, hogy valaha fogok három szelet párizsiért ekkora hacacárét rendezni. :D

2012. okt. 3. 21:42
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Egyszer vettem maci alakú fagyasztott husit - kínomban, hogy végre egyen már valamit a gyerekem. Hát nem ette meg - sírt, hogy szegény macit mi se együk meg...

Nálunk ez nem jönne be.

2012. okt. 3. 21:43
 5/12 anonim ***** válasza:
és kinek van ereje ezekkel pepecselni???
2012. okt. 3. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Nagyon szép és ötletes,de az én lányom inkább játszana vele mint megenné. Aztán ha hozzászokik a gyerek akkor meg megy a hiszti hogy mindig ilyet kér,erre meg senkinek nincs ideje. De gyerekzsúrokhoz tökéletes!:)))
2012. okt. 3. 22:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Kinek van ideje ilyen baromságokra? Én úgy vagyok vele, minél nagyobb a cirkusz, a felhajtás a kaja körül, a gyerek annál jobban tudja zsarolni a szülőt, mert érzi, h anyának baromi fontos, h ő egyek valamit, bármire képes lenne, még csipszet/kekszet is adna ebéd helyett, csak elég határozottan kell visszautasítanom a rendes ételt.

Szerintem az evés egy természetes dolog kellene, hogy legyen. Unszolás, erőltetés, "csak anya kedvééért"-ezés, meg ilyen játszadozások nélkül.

2012. okt. 3. 22:39
 8/12 anonim ***** válasza:
egyek=egyen
2012. okt. 3. 22:40
 9/12 anonim ***** válasza:
ki az a szülő, aki összerakja az édeset, a sós kajákkal? Díszesek, de akkor inkább egyen tésztát, és utána a kekszet (oroszlános tál)
2012. okt. 4. 05:41
 10/12 anonim ***** válasza:
az oroszlánosban az nem keksz, hanem pizzalap, de mindegy, szerintem hülyeség az egész...pont amit leírtatok. Nem fogja szétszedni a szép kaját. :)
2012. okt. 4. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!