11/19 anonim válasza:
Én ismerek. Anyu egyik barátnőjének az unokáját (kb. 2 éves) hívják így. Azt hiszem, ez egy német becenév, de ők magyarok, az egész család. Amikor hallottam, nekem is furcsa volt, pláne a nagymamának, de már megszokta.
Én biztosan nem adnám saját gyerekemnek.
12/19 anonim válasza:
A Skins című sorozat 2-3. évadában van egy Effie nevű lány, gondolom ez az, amit fonetikusan Effinek írnak. Szerintem magyar környezetben egyáltalán nem hangzik jól. Amúgy az Elizabeth becézése az angol nyelvű országokban.
13/19 anonim válasza:
Borzalmas. Inkább kutyának adnám. :/
14/19 anonim válasza:
Imerek egy kislányt, így is lehet anyakönyveztetni, de nekem sem tetszik.
16/19 anonim válasza:
Effie Trinket az Éhezők viadalából: egy szörnyű nyafka p.csa!
Amúgy nem túl magyaros név, furán is néz ki leírva... Én nem adnám a gyerekemnek.
17/19 anonim válasza:
én ilyenrol nem hallottam en se tudom hogy fiu vagy lány név de gondolom lány...de errol valami csimpánz jut az eszembe
18/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, Skinsből ismerem én is a nevet. Talán még a gyerekemnek is adnám, de van ami jobban tetszik. Nem ismerek senkit ezzel a névvel.
19/19 anonim válasza:
Még egy, akinek szintén Effi Briest jutott eszébe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!