Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol szoktatok vásárolni a hó...

Hol szoktatok vásárolni a hó eleji nagybevásárláskor?

Figyelt kérdés

Nem tartok hó elején nagybevásárlást, mindig elszaladok a boltba megvenni, ami kell. Azon agyaltam, hogy valószínű nem vagyok így túl takarékos, jobban tenném, ha hó elején tartanék egy nagybevásárlást.

Hol érdemes szerintetek? Amit veszek: babacuccok /pelenka és tartozékok, babakekszek, néhány üveges, ápolószerek/. Magunknak tisztálkodási és takarítási cuccok, a kaját most hagyjuk.

Ami szóba jöhet a közelben: Tesco, Auchan, DM, Rossman. Hol a legkedvezőbbek az árak? Dm drága a Tescohoz képest?

Ötleteket is írjatok, ki hogyan oldja meg a nagybevásárlást, hogy gazdaságos legyen a dolog és ésszerű.

Köszi, hogy megosszátok velem!

2009. aug. 4. 09:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Mi az auchanba járunk, ott veszek meg szinte mindent, kivéve a pelust, mert abból a tescos a jó, de a lila csomagolású. Bébi ételből a kecskemétit szoktam venni, az auchanba is jó az ára, de a DM-be valamivel olcsóbb. De csak pár forinttal.
2009. aug. 4. 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:
36%

Hó eleji???

Mi hetente egyszer megyünk az Auchan-ba és legalább 30-at otthagyunk mindig. Ebbe a pelus nincs beleszámolva.

Egy hétre megveszem a főznivalót, babakaját, meg szükséges dolgokat mint tisztítószer, tej, tojás stb.

Semmi extrát nem veszünk és baromi sokat otthagyunk.

4-en vagyunk, a nagyobbik gyerek 9 éves, rá nem igazán van plusz kiadás, joghurt, gyümölcs, üdítő ezeket mindkét gyereknek meg kell venni.

Én is Kecskeméti kaját veszek (gyümölcs, főzi), meg 2-3 doboz tejpépet, Kubut.

2009. aug. 4. 09:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha csak a babacuccokat nézzük, én a DM-ben vásárolok. Nem feltétlenül mindent egyben. De közben is tudjuk a pontokat gyűjtögetni, és amennyire átvágásnak tűnt az új rendszer az elején, kezdek rájönni, hogy nem is annyira rossz. Mert ugye a következő vásárlásnál, (amikor összevárhat az ember egy nagyobb adagot) beváltható a 10, vagy 15%-os kedvezmény, és ha sok mindent veszel, ez már jelentős, sőt beváltáskor is jóváírják a pontokat. De ha csak az 50 pontot váltod be, abban van egy 25%-os Joker termék, azt pl nagy dobozos DM-es pelusra váltom be, így 30,-/db-ra jön ki!
2009. aug. 4. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:

én Univer bébiételt veszek, mert az a legolcsóbb, a dm-ben 199 Ft, de nem mindegyik.

pelenkát diszkontban veszek, egy hónapra valót, kb. 4500 Ftra jön ki, és ugyanitt popsitörlő, 300 Ft egy csomag.

saját tisztálkodószereket is dm-ben vagy rossmannban, ahol éppen van akció. itt még mindig olcsóbb, mint a tescoban. a babakaja a tescoban is drágább

babafürdetőt is ott veszünk, ahol akciós esetleg, múltkor a corában volt akciós Johnson's fürdető 539 Ft.

tápszerből is egyszerre többet íratok fel (4-5 dobozzal)

a tejpépből a legolcsóbb most a Rossmannos, tegnap láttam, azt hiszem 479 vagy 495 Ft.

2009. aug. 4. 10:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen, ez a DMes dolog nem rossz. Mondjuk én a szakácskönyvet választottam, de tök jó, örültem neki. Úgyis összejön a pont seperc alatt. Kb 30at otthagyok havonta ezekre a cuccokra.

A kaja nálunk más kérdés, mert főleg piacon szerzem be a zöldséget, a húst tanyákról nagyobb tételben, majd fagyasztom. Ezen is nagyon sokat lehet spórolni, ajánlom mindenkinek, egy közeli falusi piacra érdemes 2 hetente elautózni.

Szóval a DM olcsóbb, mint a Rossman vagy a Tesco? Mondjuk a pelenkaakcióktól is függ, hol milyen van épp...

Az viszont tuti, hogy mire végigjárom autóval mindet, oda a "haszon":-(

2009. aug. 4. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Én Tesco-ba szoktam, de hetente muszáj mennem, buszon nem tudok annyit hazacipelni.
2009. aug. 4. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:

A DM-ben a Nívea duopack törlőkendő bababónusz kupon nélkül is olcsóbb mint a tescoban.

És még sok minden drágaább ott, mint más helyeken.

Intersarban 199 ft volt a paradicsom múlt héten, tesóban 250.

2009. aug. 4. 11:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Én hetente többször járok vásárolni, többször piciket. Ennek az az oka, hogy spórolok a benzinnel, így mindenhova babakocsival megyünk, és csak annyit veszek meg egyszerre, ami elfér alul, és tolni is bírjam a babámmal együtt. Így az autó áll a ház előtt, és nem kerül semmibe.

A babás dolgokat a DM-ben szoktam megvenni, kihasználom a kedvezményes pontrendszert (5 perc sétára van). A kaját a Tescoban vesszük (15 perc séta), vagy a piacon (5 perc séta).

Ezen kívül nézegetem az akciós újságokat, ha épp ami kell mondjuk a Kaisersban vagy Sparban stb olcsóbb, akkor oda megyünk.

Szia!

2009. aug. 4. 12:06
 9/9 anonim válasza:

Szia!

Mi a tesco-ba járunk hó elején,ennek költsége kb.30000 ft,ebbe benne van a hús,pékárúk(lefagyasztom),gyereknek gyümölcslevek,nasi,tisztasági,-háztartási szerek stb.

De a pelenkát és a ruhákat nagyon jó áron veszem az internet segítségével,amit nagyon köszönök az ajánlónak:)

Pl.a pelus minden méretben van és mindig van akciójuk ,most pl a II.osztályú mini és midi 25ft,a javított 15ft/db.Ja a kisfiamnak is vettem béléses ,kantáros farmer nacit 1300 ft-ért és 3 részes szabadidőt 2000 ft-ért.

Természetesen minden új.

Na jóóó és kényelmes is nekem:) ki sem kell lépnem a házból:)

pelenkakucko@gmail.com az eladónak az e-mail címe.

Na egy regényt írtam,bocsi:)

2009. dec. 2. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!