1/7 anonim válasza:
Mi is ilyesmit vettünk, de még nem tudok arról nyilatkozni, hogy mennyire strapabíró...
2/7 anonim válasza:
Biztos jó, szép is, és az ára is nagyon jó. Szerintem jó választás.
3/7 anonim válasza:
Nekem nem jön be.Én nem vennék netről ujj babakocsit,csak akkor ha látom.Vigyázz csalnak a szinek.Erre a babakocsira pl azt mondták elered az eső és teljesen megkopik a fekete szin,ha meg kisüt rá a nap hajjjaaajjj.Lengyel kocsit ne vegyél ez csak jó tanács !!!!
4/7 anonim válasza:
Én annyiban szólnék hozzá,hogy az utolsó válaszolónak maximálisan igaza van:lengyel kocsit ne vegyél!
Én alig vártam,hogy lecserélhessük a mienket.Hatalmasra lehet csak összecsukni (500l-es kocsi csomagtartójába éppen csak belefér),iszonyat nehéz,borzasztó nehéz vele közlekedni,nehéz irányítani,hamar kinövi a gyerek.Én nem tudok egyáltalán pozitivmot mondani.Esetleg annyi,hogy gazdag szín választékot nyújtanak,ami valóban hamar kifakul. :(
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon nehéz babakocsi,szerintem irányítani sem tudod majd.
6/7 anonim válasza:
Lengyel babakocsim van és imádom. Befér a kicsi ford fiesta csomagtartójába. Mondjuk fix kerekeset nem vennék.
Illetve az sem igaz, hogy hamar kinövi a gyerek. A mózest 7 hónapos koráig tudtuk használni, pedig nem volt kicsi baba a lányom.
7/7 TKI Ibolya válasza:
Én fekete babakocsit nem vennék,valami barátságosabb színt választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!