Mit tehetnék, hogy ne legyen bennem ez a félelem?
Napokon belül szülni fogok. A bajom csak annyi,hogy állandóan aggódom és azon jár az eszem,hogy valami nem lesz rendben. Ahogy elképzelem,hogy megszületik a babám,annyira meghatódok,hogy folynak a könnyeim. Aztán jönnek a kételyek,annyi rosszat olvastam,talán túl sokat is... Nem tudom miért,de belegondolok,hogy mi lenne,ha valami baj lenne és elveszíteném Őt és egyből zokognom kell. Aztán elhessegetem a rosszat és próbálok a szépre koncentrálni,ami néha megy is,de nem tudok kikapcsolni és csak a jót látni,mert mindig ott van a "de mi van,ha...?" hogy tudnék ezen túllépni? Nagyon várom a babát,de félek,hogy ezzel az állandó aggódással nem teszek jót neki,meg magamnak sem. Akkor lennék nyugodt,ha már a karomban lenne,akkor tudnám,hogy vigyázok Rá,hogy ha bármi van,akkor közbe tudok lépni,de amíg bent van,valahogy nem érzem biztonságban. Egyébként probléma mentes terhességem volt,az uh-k és laborok alapján teljesen egészséges baba,meg én is érzem,hogy igazán életrevaló lesz,mert még mindig irtó sokat és erőteljesen mocorog. Csak ezek a hülye gondolatok.. Hogy öljem ki magamból?
40 hkm
szerintem próbáld magad lefoglalni :)
még csinosíts a baba szobán, vagy amit kell:)barátnőzz, menj el kicsit többet otthonról, mert ha itt lesz a baba akkor úgy is csak otthon leszel egy ideig:)
Köszönöm mindenkinek a nyugtatást! Jól estek a szavaitok. Úgy néz ki indított szülésem lesz,félek,de izgatottan várom is,hogy már végre megpillantsam a kisfiam. Remélem minden rendben lesz,próbálok pozitív lenni és nem nyugtalankodni.
Sok boldogságot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!