Anyukák, ismeritek ezt a mesekönyvet?
Bocsánat, hogy itt kérdezem meg, de szerintem itt több választ kapok, mintha a szórakozás témakörben kérdezném meg.
Még kb. 1994-ben oviban kaptam egy mesekönyvet (ezt elajándékozták már a szüleim) de nagyon keresem.
Karácsonyi mesekönyv volt, volt benne 2 gyerek, egy fiú és egy lány. A nagyapjuk elment hószánon karácsonyfáért. Nagyon szép részletes rajzokkal volt teli :) Ha valaki ráismer kérem írja le a címét! :)
Köszönöm! :)
ahogy leírtad emlékszek a képekre a könyvben, nekem is meg volt, de a címére nem
annyi rémlik hogy talán valami Kisfenyő!? vagy nem is tudom, hátha eszembe jut még
Jajj félre értettél, csak meséltem tovább az emlékeimet :) Sajna nem ez volt a történet, utána néztem :( De amik ehhez a történethez kapcsolódtak képek a könyvből szintén nagyon szépek, nem csodálom, hogy erre gondoltál :)
Ha esetleg valakinek eszébe jut, annak azért nagyon örülnék :) De neked is köszönöm kedves első, hogy mindent megtettél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!