Arti gyerekülést ismeritek? Milyen?
Figyelt kérdés
9-36 kg kategória. tudom, már a kategória sem a legbiztonságosabb, de konkrét tapasztalatotok van róla? van valakinek ilyen? mennyire szereti a gyerkőc? kategóriájában és ár érték arányban milyen?2012. aug. 10. 12:03
1/3 anonim válasza:
Egy gagyi ülés mint írtad, se nem biztonságos, se nem kényelmes.
Barátnőm kapott egyet, de a háttámlája mozog lejár, a műanyag eltört hamar.
2/3 A kérdező kommentje:
:-( milyen a jo ebben a kategoriaban? ami megfizetheto es relative biztOnsagos? uujonnan es max 25-ert? vanennyiert olyan,ami nem gagyi?
2012. aug. 10. 13:02
3/3 anonim válasza:
Itt az idei Adac teszt:
Elég sok ilyen kategóriás ülést teszteltek. Nekem a Chicco szimpatikus, és csak egy kicsit drágább, ha minden áron ilyen ülést szeretnétek. De szerintem az ilyen átfogó kategória nem annyira biztonságos. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!