Spirált a vérzés hányadik napján teszik fel?
az utolsó napokban, de nincs konkrétan meghatározva.
nekem 7 naposak a vérzéseim, azt mondta a doki, hogy az 5. naptól esélyes a dolog, a végén menstruáció után, a 9. napon lett feltéve, mert elutazott a doki előtte
első vagyok
nekem goldlillym van, mert egy betegség miatt nem alkalmazhatok hormonos készítményeket, valamivel több,mint 2 éve van fent és életem egyik legjobb döntése volt, semmi gondom nincs vele, nagyon szeretem, hogy egyszer került 10e Ft-ba és nem felejtem el beszedni, nem kell vele aktus előtt bajlódni, olyan, mintha nem is lenne
Második vagyok 1 hónapja van fenn, a Mirenanál mindegy melyik nap teszik fel, a lényeg, hogy nyitva legyen a méhszáj, mert akkor nem fáj, nem kell tágítani.
Én is életem legjobb döntésének mondanám. Sokan panaszkodnak, hogy 3-4 hónapig pecsételő vérzésük van, nekem miután felrakták 1 hétig még véreztem, de az nem pecsételő volt, hanem olyan menzis szerű, de nem erős. Mostanra még a pecsételés is megszűnt, nem zavar egyikünket sem. Azt hogy lesz e menzeszem tőle, vagy nem, azt még nem tudom megmondani, eddig még nem jött meg. Remélem az elkövetkezendő 5 évben így is marad! :))
Koszi!
Ma akartak feltenni a a Mirenat es nem sikerult mert hatrahajlo a mehem!
Nagyon fajt amig probalkozott a feltetelevel. Kozben azon gondolkoztam biztos ezt akarom?:(
Jovo honapban ismet probalkozik azt mondta a 4. nap helyet 7. napon menjek. Nem tudom megyek e.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!