Más babája is megbámulja a fiatal, csinos lányokat? Vannak hasonló tapasztalatok, vagy nálunk van valami rendellenes macsógén?!
Az én 8 hónapos kislányom 4 hónapos kora óta ordít, ha hapsit lát (kivéve az apukája). Teljesen mindegy, hogy öreg, fiatal, szőrös, nem szőrös, a lényeg, hogy hapsi legyen.
Kár, hogy 15 éves korában elmúlik a pasifélelme majd, aztán csak szívbajt fogunk kapni, hogy már megint kivel lóg...
:D :D
Az en nyolc honapos fiam az afroamerikai nokert van oda. Kulfoldon elunk, tehat kb hasonlo aranyban lat feketet es feheret, de a nagyobb darab hangosan beszelo, magyarazo, nagy hangu fekete nokert (eleg sok ilyen tipusu van) oda van. Felvaltba bamul nyitott szajjal, majd olyanokat rohog, hogy majd kiugrik a kezembol, babakocsibol. Meg akkor is, ha ra sem neznek, csak mondjuk a buszon beszelgetnek mellettunk.
Ha barmilyen videoklip megy a tv-ben fekete enekesnovel, akkor szinte csorog a nyala, annyira belefeledkezik a gyonyorkodesbe. :-D
Mar arra is gondoltam, hogy koze van ahhoz, hogy fekete volt a csecsemosnover es ilyen tipusu, amit leirtam, marpedig a szuleszno es utanam o fogta eloszor, o beszelt neki, amig en a mehlepenyt szultem, o mutatta meg kozben a ferjemnek, hogyan kell pelenkazni es feloltoztetni, talan ez maradt meg benne tudat alatt...
Kisfiam 10 hónapos és amerre megyünk mindenfelé stíröli a csajokat, ha bedőlnek az ellenállhatatlan mosolyának és megállnak beszélgetni akkor nekifog az udvarlásnak :)
Múltkor a pékségben kiudvarolt magának egy kiflit! Gondolhatod h égett a fejem, de a csajszi mondta h ő érti a dolgot mert neki is van gyereke :)
:)))
A 16/F-tól kérdezném: most kamaszkorodban is nagy csajozós vagy? Csak szeretném tudni, mire számítsak :))
az én kisebbik fiam is hasnonló.multkor a buszon mögöttünk ült 3-4éves kislány,szőke! és egyfolytában át akart mászni hozzá a két ülés között,egyfolytában beszélt neki.amikor a kislány leszállt a buszrol elkezdett kiabálni,hogy kiszállok...még sokáig nézett hátra,mikor a zebrán meglátta,hogy mentát akislány,hááát.alig lehetett lefogi :D
egyébként nálaaszőke csajok a menők,rájuk nagyon bukik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!