Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más babája is megbámulja a...

Más babája is megbámulja a fiatal, csinos lányokat? Vannak hasonló tapasztalatok, vagy nálunk van valami rendellenes macsógén?!

Figyelt kérdés
9 hós kisfiam egyszerűen elképesztő. Ha fiatal, csinosan, mondjuk ki szexisen felöltözött lány(oka)t lát séta közben, le sem veszi a szemét róluk, egészen kihajol a babakocsiból és még hátra is fordul, hogy amíg csak lehet, lássa őket. Ha ilyen külsejű ismerőssel, rokonnal találkozunk, kéredzkedik fel az ölébe, huncutul mosolyog rájuk, billegeti a kis fejét, átöleli a nyakukat, esküszöm csajozik. Ma azon vigyorogtunk az apjával, hogy jött egy ilyen bombanő és láttuk, hogy a babó kis feje, mint a radar, rááll a "célpontra" és párom már nem mert odanézni, mert milyen ciki, hogy apa és fia is "stírölik" a csajszit. Tenni nincs mit ellene, ha ilyen hát ilyen, de azért megnyugtatna, ha más babája is így viselkedik, hogy nem valami különcségről van szó.
2009. aug. 2. 23:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Az én 8 hónapos kislányom 4 hónapos kora óta ordít, ha hapsit lát (kivéve az apukája). Teljesen mindegy, hogy öreg, fiatal, szőrös, nem szőrös, a lényeg, hogy hapsi legyen.

Kár, hogy 15 éves korában elmúlik a pasifélelme majd, aztán csak szívbajt fogunk kapni, hogy már megint kivel lóg...

:D :D

2009. aug. 3. 10:19
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Az en nyolc honapos fiam az afroamerikai nokert van oda. Kulfoldon elunk, tehat kb hasonlo aranyban lat feketet es feheret, de a nagyobb darab hangosan beszelo, magyarazo, nagy hangu fekete nokert (eleg sok ilyen tipusu van) oda van. Felvaltba bamul nyitott szajjal, majd olyanokat rohog, hogy majd kiugrik a kezembol, babakocsibol. Meg akkor is, ha ra sem neznek, csak mondjuk a buszon beszelgetnek mellettunk.

Ha barmilyen videoklip megy a tv-ben fekete enekesnovel, akkor szinte csorog a nyala, annyira belefeledkezik a gyonyorkodesbe. :-D

Mar arra is gondoltam, hogy koze van ahhoz, hogy fekete volt a csecsemosnover es ilyen tipusu, amit leirtam, marpedig a szuleszno es utanam o fogta eloszor, o beszelt neki, amig en a mehlepenyt szultem, o mutatta meg kozben a ferjemnek, hogyan kell pelenkazni es feloltoztetni, talan ez maradt meg benne tudat alatt...

2009. aug. 3. 11:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 2 éves, és még most is nagyon megbámulja a fiatal, csinos nőket, lányokat. Tiszta aranyos :)Ha buszon utazunk, és hosszabb ideig van módja bámészkodni, akkor még direkt mórikálja is magát, odamosolyog, aztán szégyenlősen behúzza a nyakát, de azért megint odapislog, meg nyújtja a kis kezeit :)
2009. aug. 3. 12:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam 10 hónapos és amerre megyünk mindenfelé stíröli a csajokat, ha bedőlnek az ellenállhatatlan mosolyának és megállnak beszélgetni akkor nekifog az udvarlásnak :)

Múltkor a pékségben kiudvarolt magának egy kiflit! Gondolhatod h égett a fejem, de a csajszi mondta h ő érti a dolgot mert neki is van gyereke :)

2009. aug. 3. 14:45
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, eszméletlen jókat derültem a válaszokon, a férjemnek is felolvastam őket és együtt könnyeztünk a nevetéstől :))) Plusz nagyon örülök, hogy nincs nálunk semmi rendellenes, másutt is működik a "macsógén"!!!
2009. aug. 3. 21:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam sokszor majd kiugrik a babakocsiból ilyenkor,ő is az"idősebb" csajokra bukik,a korosztálya nem érdekli.
2009. aug. 4. 10:09
 17/22 anonim válasza:
100%
én is ezt csináltam kisbaba koromban!:D (16/F)
2009. aug. 16. 18:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy az én fiam a vele egykorú leányzókat is elbűvöli, erre ma kellett rájönnöm :) Sétáltunk az utcán, jött szembe egy vele egykorú (2 év körüli) kislány, kis farmerruhában. A fiam odaállt elé vigyorogva, erre a kislány se szó se beszéd felemelte a ruháját :) Na mondom tényleg korán kezdik, ráadásul már az udvarlás sem divat :)
2009. aug. 16. 19:02
 19/22 A kérdező kommentje:

:)))

A 16/F-tól kérdezném: most kamaszkorodban is nagy csajozós vagy? Csak szeretném tudni, mire számítsak :))

2009. aug. 17. 12:18
 20/22 anonim ***** válasza:

az én kisebbik fiam is hasnonló.multkor a buszon mögöttünk ült 3-4éves kislány,szőke! és egyfolytában át akart mászni hozzá a két ülés között,egyfolytában beszélt neki.amikor a kislány leszállt a buszrol elkezdett kiabálni,hogy kiszállok...még sokáig nézett hátra,mikor a zebrán meglátta,hogy mentát akislány,hááát.alig lehetett lefogi :D

egyébként nálaaszőke csajok a menők,rájuk nagyon bukik :)

2009. nov. 16. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!