Vissza lehet küldeni?
Figyelt kérdés
Vettem Libero pelenkát,de kicsi lett:(Vissza lehet küldeni a Libero-hoz,hogy cseréljék ki nagyobbra?2012. szept. 26. 11:01
1/4 anonim válasza:
Hát a Liberohoz tuti nem, őket nem fogja érdekelni, hogy nem jó méretet választottál, nem az ő felelősségük. Esetleg ha nincs felbontva, talán a boltban visszaveszik, de ez sem biztos. Add el.
2/4 anonim válasza:
Nem, ők nem fognak azzal foglalkozni, hogy te nem jó méretet vettél. Esetleg ha hibás lenne azzal foglalkoznának, de még lehet akkor sem. Ha megvan a blokkja, akkor a boltban ahol vetted kérdezz rá, hogy van-e lehetőség cserére. De ha azt mondják nincs rá lehetőség, akkor ez van, venned kell másikat. Talán add el ismerősnek, vagy vaterán/teszveszen. Biztosan buknál rajta valamennyit, de ez benne van sajnos.
3/4 anonim válasza:
A Libero a sérültet kicseréli!Ám azzal nem foglalkozik,hogy rossz méretet vettél.A boltban próbálkozz(blokkal),ám csak akkor,ha bontatlan.
4/4 anonim válasza:
Úgy értem a hibásat(nekem cserélték már,nem volt gumírozott és visszaküldtem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!