Hol vannak Pécsen bababoltok? Kedden utazunk Pécsre, körülnéznénk autósülés ügyben.
Figyelt kérdés
Ha lehet leirnátok a bolt nevét és címét?2012. szept. 25. 20:08
1/5 anonim válasza:
Brendon: Pécs, Siklósi út 37. Interspar Bevásárlóközpont
2/5 anonim válasza:
Van egy a vasútállomás mellett is, vasút utca. Itt főleg az olcsóbbak vannak, márkás nem igazán. Esetleg a Kikát is meg lehet nézni, mi a múltkor ott vettünk és ott volt a legolcsóbb, amit kinéztünk (igaz, az már a 15-36 kg-ig kategória volt).
3/5 anonim válasza:
Ami a vasútnál van, azt én ajánlani tudom, meglehetősen nagy a választék. A Brendonban sem kicsi, csak eléggé túlárazott szerintem. De ha ráértek, érdemes mindkettőt megnézni, összehasonlítani.
Van még egy a Pécs Plazaban is, ez lenne az: [link]
viszont itt nem tudom, hogy van-e autósülés, én anno a kengurut vettem meg ott, amire a mai napig azt mondom, hogy az egyik legjobb vásár volt a fiam babakorából :) De az oldalon meg van adva a telefonszám, én megkérdezném, hogy mekkora a választék, és akkor nem kell potyára odamenni.
4/5 anonim válasza:
Brendon a siklósi úti intersparnal. a plázában is van egy bababolt.Van a vasútállomásnál is egy.Van a régió játékbolt felett a régio baba.A pláza és a benzinkút közt van egy épület,annak az emeletén van a fecsegő tipegők,ez használt baba cuccokat árul.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2012. szept. 27. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!