Nania autósülés. Szted milyen?
Szia! Nekünk is Nania van, a Basic Comfort. Nekünk nagyon bevált, könnyű betenni, és nagyon stabil, dönthető is, bár ezt az eladó nem tudta, a férjem világosította fel. :)
És ami még lényeges, hogy mellette kényelmesen tudunk még 2en ülni hátul, mert a comb besimul alá, és a váll is elfér fent. (Utaztam más típusú ülés mellett középen és fél óra után nagyon kényelmetlen volt. Viszont a Nania mellett jó volt.) Szerintem az ára is jó, nem bántuk meg a vételt! :)
Hát tesómék (sajna) autóbaleseteztek, de nagyon durván, a kocsijuk a felismerhetetlenségig törött össze. A 20hós gyerekük egy nania ülsében volt, és egy karcsont repedésen kívül semmi baja sem lett. Tesóméknak sajna igen, sőt...... ők nagyon sokáig voltak kórházban.
Nem igazán értek ezekhez az ülésekhez, meg a töréstesztekhez, de ők szerintem elég jól letesztelték, és mivel az autópályán történt a baleset, nem 50-60nal mentek. (egyébként hátulról vágódott beléjük egy nagyon gyors autó, és kilökte őket a szántásba, azt senki sem tudta megmondani, egy helyszínelő sem, hogy hányszor is pördült meg a kocsijuk, mire megállt....)
Szóval nem biztos, hogy egy 60ezer ft-os ülés annyival biztonságosabb, mint egy olcsóbb kategória.
Persze mindeki olyan ülést vegyen, ami a meggyőződése szerint a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!