Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nania autósülés. Szted milyen?

Nania autósülés. Szted milyen?

Figyelt kérdés

[link]

Egyáltalán, bármelyik kategóriájú ülésére kíváncsi vagyok.

2012. szept. 18. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk is Nania van, a Basic Comfort. Nekünk nagyon bevált, könnyű betenni, és nagyon stabil, dönthető is, bár ezt az eladó nem tudta, a férjem világosította fel. :)

És ami még lényeges, hogy mellette kényelmesen tudunk még 2en ülni hátul, mert a comb besimul alá, és a váll is elfér fent. (Utaztam más típusú ülés mellett középen és fél óra után nagyon kényelmetlen volt. Viszont a Nania mellett jó volt.) Szerintem az ára is jó, nem bántuk meg a vételt! :)

2012. szept. 18. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
30%
A tesztek(ADAC,ÖMTC)alapján nem valami jó ülés.Nem véletlen tartozik árban az olcsóbb ülések közé.Nekünk a biztonság az elsődleges szempont(nagyon sokat autózunk külföldre is).Hála az égnek nem gond megvenni a jó ülést.A kisfiunknak most isofixes Römere van(15-36 kg),a most születő kislány megkapja a bátyó hordozóját(isofix talpas Römer),és az ülését(Bébé Confort Axiss 9-18 kg).
2012. szept. 18. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát tesómék (sajna) autóbaleseteztek, de nagyon durván, a kocsijuk a felismerhetetlenségig törött össze. A 20hós gyerekük egy nania ülsében volt, és egy karcsont repedésen kívül semmi baja sem lett. Tesóméknak sajna igen, sőt...... ők nagyon sokáig voltak kórházban.

Nem igazán értek ezekhez az ülésekhez, meg a töréstesztekhez, de ők szerintem elég jól letesztelték, és mivel az autópályán történt a baleset, nem 50-60nal mentek. (egyébként hátulról vágódott beléjük egy nagyon gyors autó, és kilökte őket a szántásba, azt senki sem tudta megmondani, egy helyszínelő sem, hogy hányszor is pördült meg a kocsijuk, mire megállt....)

Szóval nem biztos, hogy egy 60ezer ft-os ülés annyival biztonságosabb, mint egy olcsóbb kategória.

Persze mindeki olyan ülést vegyen, ami a meggyőződése szerint a legjobb.

2012. szept. 18. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menjetek el a boltba, ültesd bele a gyermekedet, próbáld bele a kocsiba, és utána dönts róla. Nálunk is nagy dilemma volt az autós ülés választás, ráadásul sajnos nem túl nagy a választék a 0-18-as kategóriában. Végül mi egy brevi ülés mellett döntöttük, és mondhatom, nagyon jó döntés volt, imádjuk!
2012. szept. 18. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk is olcsó naniánk van. Amikor megveszed, nézd meg, hogy a fejtartó vagy mi, az oldalánál nem-e nikecellből van. Mi nem néztük, és vásárlás után 2 hónappal már eltört mindkét oldalon. Akkor vettük észre, hogy nikecell. pfff:(
2012. szept. 19. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!