Tippelnétek nekem is? (A kérdés nem a pocakomról szól. )
Figyelt kérdés
Állok a boltban a kasszánál, hátamon, mei-tai-ban békésen nézelődik nyolc hónapos kislányom. Mellettem egy másik anyuka, hasonló korú babája sakál módjára üvölt és vergődik leszíjazva a babkocsiban. Nénike melyikünkhöz megy oda és kérdezi meg: "Úristen, nem rossz ez a babának?"2012. szept. 24. 19:00
11/17 anonim válasza:
miaju, meg egy ilyen rendkivul okos tippelost kerhetnenk?
12/17 anonim válasza:
jaj látom fáj az igazság ezért töröltetted a válaszom,szerintem akkor is gáz vagy!
13/17 A kérdező kommentje:
Na megint sikerült pár embernek a tyúkszemére lépnem.
2012. szept. 25. 20:45
14/17 A kérdező kommentje:
Nem én töröltettem a válaszod, jó rég voltam itt utoljára. Ha gondolod, írd meg privátban, akkor hozzám is biztosan eljut!
2012. szept. 25. 21:10
15/17 anonim válasza:
Miért van mindenki annyira elfoglalva azzal, hogy mások mit gondolnak róla? Ha a babádnak jó a hordozás, te miért a nénikével foglalkozol? Miért érdekel annyira?
Amúgy eddig én is csak és kizárólag pozitív reakciókat kaptam, olyanokat mint amiket már írt az egyik válaszoló: hogy milyen jó a babának így anyához bújva stb stb. Bár én elöl hordozok kenguruban, háton nem.
De ha kaptam is volna negatív reakciókat, nem igazán érdekelne, mert én elsősorban nem ismeretlen nénikéknek szeretnék megfelelni, hanem a szeretteimnek :)
16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: alapvetően tök igazad van. Annyi volt az egész, hogy valahogy mostanában több beszólást is kaptam, a legutóbbi ugye pont ez az ominózus eset volt. Hirtelen felindultságban született a kérdés, ami úgy tűnik egyeseknek bőven meghaladta az ingerküszöbét. Különben az elölhordozást szerintem sokkal jobban tolerálják, nekem is mindig akkor osztják az észt, ha háton van a gyerek.
2012. szept. 26. 15:22
17/17 anonim válasza:
Azért haladta meg az ingerküszöbömet nekem legalábbis,mert a kérdések nagyrésze arról szól,hogy egy-két anyuka ide jön sajnáltatni magát,vagy pedig dicséretet vár. A másik,hogy általában azok az anyukák akik magukra kötik a gyereket nagyrészt okosabbnak,jobb anyának tartják magukat a többinél.Figyelj engem nem zavar ki köti magára és játszik afrikai bennszülöttet(nekem ez jut eszembe erről),amíg nem támad le,hogy én szívtelen vagyok,meg felelőtlen meg lelketlen,meg rossza anya,mert én ezt nem csinálom,és amíg nem gondolja magáról,hogy Ő jobb,mint a másik ember ezért.Kicsit sok manapság a másikat leszóljuk,meg elítéljük,verjük a mellünket,mert (szerintünk) mi jobbak vagyunk kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!