Tippelnétek nekem is? (A kérdés nem a pocakomról szól. )
:D Jó felvetésed, de azért én is feltennék egy kérdést: Ha egy kisbaba a babakocsiban nyöszörög, egy másik meg az anyukája hátán, a kötődően nevelő anyuka szerint melyik az, aki az elhanyagolástól szenved, és melyik, aki épp altatja magát?
Üdv:
Hordozó ÉS babakocsizó anyuka, akinek a babája a hétén is képes sírni :)
Ismét én.
Ez egyébként olyan fura, mert többen panaszkodnak, hogy beszólnak nekik a hordozás miatt, miközben én még soha nem kaptam érte negatív beszólást, kizárólag pozitívat. Azokról a cuki lábacskákról, meg milyen jó is a babának Anya közelében. :) Persze elhiszem, hogy van ilyen, és a szitu, amit leírtál, tényleg dühítő, de szerintem a többség pozitívan áll a hordozáshoz.
Bár igaz, egyszer egy anyuka beszólt. De nem azért, mert a hordozás szerinte rossz a gyereknek, hanem mert elkényeztetem, és majmot nevelek belőle. :)
Nénike valószínűleg felnevelt 1-2 gyereket, így a hiszti nem ismeretlen számára. Nem úgy, mint a mei-tai, amiről fogalma sincs, hogy mi, mert az ő idejében(amikor kicsik voltak a gyerekei) nem volt divat...
A végére még annyit, hogy mindenki úgy hordozza/tologatja a babáját, ahogyan akarja, de ne nézze le a másikat, mert nem egyezik ezen a téren a véleményük. És ez oda-vissza igaz.
Mindenki foglalkozzon magával-és a babájával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!