Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tippelnétek nekem is? (A...

Tippelnétek nekem is? (A kérdés nem a pocakomról szól. )

Figyelt kérdés
Állok a boltban a kasszánál, hátamon, mei-tai-ban békésen nézelődik nyolc hónapos kislányom. Mellettem egy másik anyuka, hasonló korú babája sakál módjára üvölt és vergődik leszíjazva a babkocsiban. Nénike melyikünkhöz megy oda és kérdezi meg: "Úristen, nem rossz ez a babának?"
2012. szept. 24. 19:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy hozzád. Máskülönben nem kérdeznéd szerintem.
2012. szept. 24. 19:03
 2/17 anonim ***** válasza:
Hozzád.
2012. szept. 24. 19:06
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

:D Jó felvetésed, de azért én is feltennék egy kérdést: Ha egy kisbaba a babakocsiban nyöszörög, egy másik meg az anyukája hátán, a kötődően nevelő anyuka szerint melyik az, aki az elhanyagolástól szenved, és melyik, aki épp altatja magát?

Üdv:

Hordozó ÉS babakocsizó anyuka, akinek a babája a hétén is képes sírni :)

2012. szept. 24. 19:06
 4/17 anonim ***** válasza:
bocs, hátán
2012. szept. 24. 19:07
 5/17 A kérdező kommentje:
Utolsónak: nézd, velem is megtörtént, hogy babakocsiban vittem valamelyik gyerekemet és az sírt közben. Alapból nem gondolok semmi rosszat csak ezért valakiről. De tele van a tudatom, hogy állandóan szörnyülködnek, hogy milyen szar a gyerekeinek a hátamon, amiközben ők semmi jelét nem adják annak, hogy bármi bajuk lenne. Ez az eset pont most történt, az átlagnál jobban felhúzott.
2012. szept. 24. 19:11
 6/17 anonim ***** válasza:

Ismét én.

Ez egyébként olyan fura, mert többen panaszkodnak, hogy beszólnak nekik a hordozás miatt, miközben én még soha nem kaptam érte negatív beszólást, kizárólag pozitívat. Azokról a cuki lábacskákról, meg milyen jó is a babának Anya közelében. :) Persze elhiszem, hogy van ilyen, és a szitu, amit leírtál, tényleg dühítő, de szerintem a többség pozitívan áll a hordozáshoz.

Bár igaz, egyszer egy anyuka beszólt. De nem azért, mert a hordozás szerinte rossz a gyereknek, hanem mert elkényeztetem, és majmot nevelek belőle. :)

2012. szept. 24. 19:16
 7/17 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon vegyesek a tapasztalataim, sokan beszólnak, de sok pozitívan állnak hozzá.
2012. szept. 24. 19:18
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
Én gyerekeim nem bírták a meitait, hiába fizettem érte 25 e ft-ot és próbálkoztam hónapokig, mindkét gyereknél.
2012. szept. 24. 19:46
 9/17 anonim ***** válasza:
24%
de nagyon írnék valamit, de akkor kitiltanának a gyakoriról egy életre... remélem soha nem fogok veled összeakadni az életben, kérdező....
2012. szept. 24. 20:18
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nénike valószínűleg felnevelt 1-2 gyereket, így a hiszti nem ismeretlen számára. Nem úgy, mint a mei-tai, amiről fogalma sincs, hogy mi, mert az ő idejében(amikor kicsik voltak a gyerekei) nem volt divat...

A végére még annyit, hogy mindenki úgy hordozza/tologatja a babáját, ahogyan akarja, de ne nézze le a másikat, mert nem egyezik ezen a téren a véleményük. És ez oda-vissza igaz.

Mindenki foglalkozzon magával-és a babájával:)

2012. szept. 24. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!