Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudnék most több őszibara...

Hogy tudnék most több őszibarackot eltenni a babámnak?

Figyelt kérdés
Fagyasztóba már tettem, de csak pici mélyhűtőm van, ott több lehetőség nincs. Viszont nagyon szereti, most meg jó lenne többet eltenni. Esetleg simán hűtőben ledarálva, kis üvegben meddig tehető el?? Hogy tudnám tartósítani?
2009. aug. 1. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Főzd meg lekvárnak,kevés cukorral.Ha van jó kamrád,tartósítószer nélkül is eláll.
2009. aug. 1. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Panelban sajna nincs. Ha pici szalicilt rakok bele? Vagy csak úgy simán a hűtőbe? Ott még elférne pár üveggel.
2009. aug. 1. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy tesszük el már évek óta,hogy csak a barack van benne,víz,és cukor.Utána sütőben forrástól még 10 percig melegíteni üvegestől.Aztán onnantól ha kihűlt akár hűtőbe is teheted.Szalicilt ne tegyél bele.
2009. aug. 2. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
Üvegestől? Nem pattan szét a sütőben???
2009. aug. 2. 09:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja, és utána dunsztba?
2009. aug. 2. 09:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a dunsztolás,amikor sütőbe melegíted.Nem pattan szét az üveg,ha tepsibe teszed őket,és a tepsibe is vizet öntesz,és abba állítod bele az üvegeket.
2009. aug. 2. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

Ja,de nem kell hűtőbe tenni,hanem valami hűsebb helyre.

Na jó ezt elég hülyén írtam le,de remélem érted.Nálunk van spajz,én utána oda rakom.Ha végeztem a dunsztolással,akkor letakarom vastag pléddel,hogy ne hirtelen hűljön ki.

2009. aug. 2. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

...még mindig én...


Így szerintem jobb elrakni,mert nem kell bele szalicil,ami nem jó a babának.Így csak természetes dolgok vannak benne.Í gy eláll még akár 2-3 évig is.Azért néha jó rájuk nézni,mert nekem mindig sikerül egy-kettő,ami felforr.

2009. aug. 2. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:

Értem. Mi a lekvárt is mindig gyorsan jól bebugyoláljuk, meleg helyre tesszük, kb 1 napig. Nekünk ez a dunszt, így tartósítjuk. De kipróbálom az általad javasoltat is.

Köszönöm szépen! Remélem sikerrel járok!

2009. aug. 2. 11:18
 10/10 anonim válasza:
Miért teszed fel kétszer ugyan azt a kérdést?
2010. júl. 22. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!