Azalia fogamzásgátlótól vérezhetek?
Figyelt kérdés
Szoptatok, ezért ezt kezdtem el szedni múlt hétfőn, most már két napja rendesen vérzek, mint aki menstruál. Kinek mi a tapasztalata az Azaliával?2012. szept. 20. 15:09
1/7 anonim 

válasza:

Igen,engem éppen ezért beszélt le róla a doki.
2/7 anonim 

válasza:

Én is szedtem, mikor szoptattam és nem sokkal azután, hogy elkezdtem szedni én is véreztem tőle. Én utána abba is hagytam.
3/7 A kérdező kommentje:
És mit szedtetek helyette?
2012. szept. 20. 15:22
4/7 anonim 

válasza:

Én nem véreztem tőle, csak amikor a szoptatások ritkultak (10--1 hónapos volt a babám).
Az egyik ismerősöm az elején vérzett tőle, aztán elmúlt.
Igazából ettől a fogamzásgátlótól minden lehet.
Szerintem szedd még, neked is elmúlhat.
5/7 anonim 

válasza:

Mást nem tudsz szedni. Cerazette a másik, ami szedhető szoptatás alatt, de ugyanaz mint az Azália.
6/7 anonim 

válasza:

Semmit,inkább óvszert használok.
7/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, hogy most már beszedem, mert elég drága volt és remélem elmúlik a vérzés, ha mégsem, akkor én is abbahagyom.
Köszönöm.
2012. szept. 20. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!