Fogamzásgátlótól vérzés?
Nem olvastad el a tájékoztatót? Ott pontosan leírják, hogy ez normális, nincs teendő, a gyógyszer szedését se kell felfüggeszteni, ha köztes vérzést tapasztalsz. Gyakori mellékhatások:
Hüvelyi vérzés
A készítmény szedésének ideje alatt szabálytalan időközönkénti hüvelyi vérzés jelentkezhet. Ez lehet éppen csak enyhe pecsételés, amely még betét használatát sem teszi szükségessé; de lehet komolyabb vérzés is, amely jobban megfelel egy vérzés periódusának és egészségügyi védelmet igényel. A szabálytalan vérzés nem annak a jele, hogy a tabletta fogamzásgátló hatékonysága csökkent volna.
Általánosságban Önnek nincs teendője, csak folytassa az Azalia szedését. Ha azonban a vérzés erős vagy elhúzódó, beszélje meg orvosával."
Az Azaliát eleve folyamatosan kell szedni, még mensi alatt se kell felfüggeszteni .
Én a cerazettől véreztem folyamatosan.30 napból 20-25 napot, az idő változó volt, mindig máskor voltak az 1-2 napos szüneteim.
Ha egy huzamba 5 napot nem véreztem, az már csoda volt.
Miután abba hagytam a szedését, még 2 hónapig tartott ez a rendszertelen vérzés.
A vérzés menyisége is változó volt.Volt amikor 1-1,5 hétig normálisan, volt hogy erősen volt hogy csak pecsételtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!