Mitől lehet? Fogamzásgátlótól vérzés?
Figyelt kérdés
Abbahagytam pár hónapra a fogamzásgátló szedését (tri regol), és most megint elkezdtem szedni a leírás szerint (ez egyfajta szüneteltetés volt). Viszont azóta szinte minden nap van vérzésem, kevéske, de mégis vér, és aggódom. (ezelőtt amikor elkezdtem szedni, nem volt ennyire ilyen. )2010. márc. 28. 23:03
1/1 anonim válasza:
Előfordulhat pecsételő vérzés gyógyszerszedés mellett. Ha másik fajtát szedsz, akkor lehet, hogy túl alacsony a hormontartalma. Ha ugyanazt, akkor menj el dokihoz. Érdemesebb valamilyen modernebb tablettát szedni, azoknál nem kell szünetet tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!