Anyukák! Mivel tudnám kiszedni a pisi foltot az ülőgarnitúrából?
Figyelt kérdés
sok pisi folt van már rajta sajnos,ami a fiam műve,mivel tudom kiszedni ami nem hagy foltot?Narancssárga szinű plüss sarokülőnk van.El szeretnénk adni,de előtte ki kellene szedni valahogy belőle a foltokat.Van ötletetek?2012. szept. 18. 21:12
1/9 anonim válasza:
ariel professionális folteltávolító
vagy
vanish ( folyékony,vagy a szappan változata)
vagy kárpit tisztító
vagy sampon,de akár mosogatószer is beválhat.
2/9 A kérdező kommentje:
ariel van,de nem tudom merjem-e vele.Próbáltad esetleg ezzel?
2012. szept. 18. 21:31
3/9 anonim válasza:
Én penész foltokat szedtem ki az Amway-es kárpit tisztítóval.Ha esetleg valamelyik ismerősöd használ ilyen terméket,kérj tőle kölcsön és próbáld meg azzal!Garantáltan nem hagy nyomot, tökéletesen kiszárad és a folt is eltűnik.Én anno minden létező bolti cuccal próbálkoztam és csak ez szedte ki belőle;pedig azért a penész folt sem egy egyszerű dolog.
4/9 anonim válasza:
Ja és csak körömkefével dörzsöltem,nem is géppel tisztítottam.
5/9 anonim válasza:
van ilyen folttisztítóm nekem jó volt
keveset önts rá, és ne töményen,
hanem langyos szivacsos vízzel keverd el és dörzsöld át vele hamar nehogy a szine fakuljon és tiszta langyos vizzel is utána aztán hadd száradjon.
és míg el nem adjátok, takarjátok le valami takaróval hogy elkerüljétek az ilyen baleseteket :)
2,5 éves kislány anyukája
( az én lányom egy időben az almalevet öntötte folyamatosan az ágyra,bordó huzatú franciaágy,na azóta csak a konyhában ihat) :)
6/9 A kérdező kommentje:
köszi.Nincs ilyen tuti egyik ismerősömnek sem.Hol lehet ezt kapni?
2012. szept. 18. 21:36
7/9 anonim válasza:
a körömkefe nem tenne jót a plüssnek..
9/9 A kérdező kommentje:
köszi nektek!Nem mostanába pisilt rá,szerencsére már leszokott róla,2éves múlt.Mikor kisebb volt,és persze mikor fél pillanatra nem figyeltem és ott hagytam egyedül az ágyon...próbáltam én anno kiszedni,de nem jött ki.
2012. szept. 18. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!