Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyerekesek! Megkaptátok már...

3 gyerekesek! Megkaptátok már azt hogy "biztos nehéz 3 gyerekkel"? Mennyire szokványos ez? A Ti gyerekeitekkel is "sok baj van velük"?

Figyelt kérdés
Kis korkülönbség van a lányok közt,és többször hallom a hátam mögött,az első mondatot,illetve sokszor megjegyzik nekem,hogy biztos sok baj van velük,egyik kicsi,másik pici... A lányok 5,3 és 1 évesek.
2012. szept. 18. 12:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, köszönöm a jókívánságot!:)

5. válaszolónak egy példa a szemétkedésről:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..

Ehhez az is hozzá tartozik, hogy nekünk is volt kisebb problémánk a kisfiunkkal (nem tudta hason emelni a fejét csak 7 hósan, sok tornáztatás után) és tanúsíthatom hogy nagyon nehéz olyan Dévényest találni, aki el tud vállalni, sőt sokszor még elérni is nehéz Őket.

Elnézést hogy eltértem az eredeti kérdéstől, csak ez is egy példa volt a jóindulatra:(

2012. szept. 19. 09:02
 12/12 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, elolvastam, amit belinkeltél utolsó. Hát ez gyönyörű...hihetetlen milyen bunkó, tapintatlan kárörvendő emberek vannak. És ez egy anya. Gratulálok neki...undorító.
2012. szept. 19. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!