Tudom, hogy buta kérdés, de hogy oldjam meg?
Szóval rendeltünk a Brendon webáruházból egy etetőszéket. Viszont nem egészen jó, mert a lejt a szék, pedig a fiam csak két napot használta.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol mondták,hogy vigyem vissza ma, mert van egy az üzletben, arra ki tudják cserélni.
A gondom az,hogy a Brendon egy bevásárlóközpontban van, aminek a mélygarázsába tudok megállni, viszont vinnem kell a 9 hónapos fiam, mert nem tudom kire bízni.
Azon agyalok,hogy hogy viszem fel az etetőszéket? Mert jócskán nagy, tehát a babakocsival együtt nem tudom vinni. A fiam nem szívesen hagynám a kocsiban, mert mire felliftezek, elintézem az legalább 15 perc, tehát kizárt,hogy ott hagyjam.
Segítségem nincs sajnos!
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Két verzió van: felhívod a Brendont, hogy mi a helyzet, vki fáradjon le Neked segíteni. A másik: a parkolóban megkérsz vkit, hogy segítsen.
Lehet, hogy túl optimista vagyok, de nekem mindenki mindig segített, ha szívességet kértem.
Isten őrizz, hogy a gyereket a kocsiban hagyd!!!
Köszi!
Kengurum nincs!
Hát én is erre gondoltam,hogy max. felmegyek a gyerekkel együtt, és megkérek ott valakit,hogy jöjjön le velem!
De tényleg lehet,hogy a parkolóban is segítene valaki!
A doboz elég nagy, tehát a hordozót sem tudom vinni, mert mind a két kezem kell hozzá!
Apa dolgozik, nem olyan a munkahelye,hogy hipp-hopp eljöhet!
Hordozó alatt ilyenre gondoltam, háton vagy hason: [link] Nem tudom a pontos nevét.
Végső esetben felhivod az üzletet, megmondod nincs help ezért akkor mennél mikor férjed munkára fogható, igy megfelel nekik? Feltételezhetően fel fogják ajánlani a megoldást (leküldenek valakit vagy tessék jönni szombaton).
Köszi!
Kérdeztem,hogy ha nem tudok ma menni,akkor mi van!
Közölték,hogy azt az egy darabot, ami az üzletben van, csak egy napig tudják félretenni!
De a férjem szerint is telefonáljak nekik,ha megérkeztem,hogy küldjenek le valakit!
Mondjuk ez a minimum, ha már nekem kell 25 km-t kocsikázni,egy egy hetes cuccal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!